Life

Produsul Lidl pe care românii îl adoră este adus la raft de sâmbătă, 18 mai 2024. Este delicios și vine cu o reducere de 40%. Retailerul l-a băgat la promoție în catalog și îl vinde în magazinele din toată țara

Lidl bagă la promoție de sâmbătă, 18 mai 2024, un produs delicios cu o reducere de 40%. Se găsește în toate magazinele din țară.
17.05.2024 | 18:00
Produsul Lidl pe care romanii il adora este adus la raft de sambata 18 mai 2024 Este delicios si vine cu o reducere de 40 Retailerul la bagat la promotie in catalog si il vinde in magazinele din toata tara
Produsul Lidl pe care românii îl adoră este adus la raft de sâmbătă, 18 mai 2024. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Lidl bagă la promoție de sâmbătă, 18 mai 2024, un produs adorat de români. E perfect pentru un weekend în familie și e și delicios. Mai mult de atât, are un preț redus cu 40%.

Produsul Lidl pe care românii îl adoră este adus la raft la promoție de sâmbătă, 18 mai 2024

Lidl este unul dintre retailerii adorați de români. Într-un singur loc, oricine găsește mai tot ceea ce are nevoie. De la alimente, fructe și legume proaspete, până la produse de îngrijire personală, ori accesorii pentru casă și grădină.

ADVERTISEMENT

Iar constant, Lidl vine și cu oferte. De luni apar noi cataloage, iar în weekend de asemenea, reducerile nu sunt unele de neglijat. Iată că de sâmbătă, 18 mai 2024, începe Super Weekend la Lidl.

Clienții au de unde alege pentru că o mulțime de produse au super prețuri. Iar în unele cazuri vorbim chiar și despre reduceri de până la 40%. Astfel, este bine să profităm de ele atât cât putem.

ADVERTISEMENT

Produsul Lidl pe care românii îl adoră și care este adus la raft la promoție de sâmbătă, 18 mai 2024, este tortul de ciocolată și vanilie de la Chef Select. Acesta are un preț redus cu 40% în Super Weekend la Lidl.

Promoții pe bandă rulantă în Super Weekend la Lidl

Astfel, clienții îl pot achiziționa pentru doar 26,99 lei, în loc de 44,99 lei, prețul anterior. Iar acesta nu este singurul produs care are o mega reducere la finalul acestei săptămâni. Și o gustare sănătoasă se regăsește în catalog.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre migdalele sărate și prăjite de la Alesto. Conform catalogului publicat de cei de la Lidl, acest produs are de asemenea un preț redus cu 40%. Un pachet de 150 de grame costă doar 5,99 lei, în loc de 9,99 lei prețul anterior.

Ce mai are Lidl la promoție de sâmbătă, 18 mai 2024? Pulpa de porc fără os are și ea un super preț. Acesta a fost redus cu 20%, astfel că toți clienții pot achiziționa produsul pentru doar 1,89 lei  suta de grame.

ADVERTISEMENT

Și iubitorii de fructe au parte de surprize la raft. Lidl a redus și prețul merelor roșii cu 35%. Astfel, un kilogram costă doar 2,89 lei în Super Weekend, în loc de 4,49, prețul anterior.

Iar alte două produse aflate la ofertă sunt băuturile carbogazoase Pepsi și 7Up la 2 litri. Acestea costă doar 5,49 lei în acest weekend, însă stocurile sunt limitate, astfel că toți clienții trebuie să se grăbească.

ADVERTISEMENT