Life

Produsul pe care românii îl adoră apare la raftul Lidl de luni, 5 iunie 2023. Are o reducere importantă şi nu va sta mult în galantare

Un produs favorit de români va fi găsit de luni, 5 iunie, pe rafturile de la Lidl. Prețul acestuia va fi foarte mic, dar nu pentru mult timp.
03.06.2023 | 19:01
Produsul pe care romanii il adora apare la raftul Lidl de luni 5 iunie 2023 Are o reducere importanta si nu va sta mult in galantare
Despre ce produs este vorba. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Unul dintre produsele pe care românii îl adoră și pe care îl folosesc la aproape orice masă se va găsi de luni, 5 iunie, pe rafturile din Lidl. Reprezentanții supermarketului îl vor vinde cu un cost foarte mic și, atenție, nu pe o perioadă îndelungată.

Ce produs adorat de români se va găsi la Lidl, de luni, 5 iunie, cu un preț foarte mic

Pus la cuptor, în salate, supe, ciorbe sau pur și simplu prăjit, produsul pe care Lidl îl va avea la un preț scăzut este gustos oricum. Se poate consuma cu ușurință la prânz sau la cină și poți surprinde pe cei dragi printr-un preparat delicios.

ADVERTISEMENT

Oferta celor de la Lidl va fi valabilă de săptămâna viitoare, luni, 5 iunie, până duminica viitoare, 11 iunie. Așadar, stocul nu este unul foarte mare, ci limitat, și se poate cumpăra foarte rapid, având în vedere costul extrem de avantajos. Despre ce este vorba?

În catalogul online al celor de la Lidl se află mai multe alimente la reducere, printre care o jumătate de pui, cu doar 2, 49 lei suta de grame. Producătorii de unde jumătatea de pui aparține specifică faptul că pasărea a fost hrănită cu legume și cereale.

ADVERTISEMENT

Ce alte produse reduse va mai avea Lidl de, luni, 5 mai

În același catalog se mai găsesc la reducere și: cârnați din carne de vită și oaie, la 17, 99 lei, frigărui de porc, marinate, la 2, 99 lei, vrăbioară de mânzat, la 8, 49 lei, baton cu măsline, la 1, 49 lei sau cronut cu ciocolată, la 3, 99 lei.

În plus, Lidl va pune în vânzare și legume cu preț mic, precum ardeiul gras roșu, care se va putea achiziționa cu 12, 99 lei kilogramul de la 16, 99 lei, sau castraveți cornișon, la 3, 49 kilogramul, de la 4, 49 lei. Pe lângă acestea, varza albă va fi pe rafturi la 2, 99 lei kilogramul, de la 3, 99 lei, în intervalul 5 iunie-11 iunie 2023.

ADVERTISEMENT

Lidl este unul dintre cele mai cunoscute supermarketuri din România și nu numai. La nivel local există peste 300 de surcursale, iar la nivel internațional peste 10.000. Lidl a fost înființat în Germania, în 1973, de către Josef Schwarz și Dieter Schwarz.

În România, Lidl a apărut în anul 2011, iar atunci a înlocuit brandul Plus. Rapid, supermarketul a căpătat încrederea multor oameni. Cumpărăturile se pot face de luni până sâmbătă în intervalul orar 7:00-21:00, iar duminica de la 8:00 până la 19:00.

ADVERTISEMENT

Lidl are acest program de anul trecut, mai exact, din 26 septembrie 2022. Până atunci, se închidea la 22:00 în cursul săptămânii, iar în weekend nu mai târziu de 20:00 sau 21:00. Singura zonă unde orarul a rămas identic este municipiul Medgidia.

ADVERTISEMENT