News

Profesoară de muzică înregistrată în timp ce le spunea copiilor de 13 ani că dacă te vaccinezi „ajungi legumă peste doi ani”

O profesoară de muzică a fost înregistrată în timp ce le spunea copiilor de 13 ani că dacă te vaccinezi „ajungi legumă peste doi ani”
16.10.2021 | 11:48
Profesoara de muzica inregistrata in timp ce le spuneacopiilor de 13 ani ca daca te vaccinezi ajungi leguma peste doi ani
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Doina Amarandei, profesoară de muzică la mai multe școli din județul Botoșani. Aceasta a început să predea și la Liceul Teoretic Grigore Antipa de luna trecută, însă metodele ei au fost considerate ciudate de elevi. Copiii spun că profesoara nu poartă mască și are un discurs antivaccinist și antimedici.

Părinții au fost cei care au solicitat elevilor să o înregistreze pe aceasta și filămrile au intrat în posesia jurnaliștilor de la Libertatea.

ADVERTISEMENT

Profesoară de muzică înregistrată în timp ce le spunea copiilor că dacă te vaccinezi „ajungi legumă peste doi ani”

„Copilul mi-a spus că doamna, care nu are mască la oră, le vorbește despre tot felul de teorii ale conspirației: că nu există virusul, că suntem prizonierii OMS-ului”, a explicat unul dintre părinți sub protecția anonimatului

„Pentru un copil de 13 ani toate aceste cuvinte au un impact psihologic foarte mare, pe fondul pandemiei și al tuturor evenimentelor ce se petrec, iar noi, ca părinți, nu putem tolera un asemenea delir la catedră.

ADVERTISEMENT

Noi, acasă, facem eforturi, îi încurajăm să respecte regulile, iar în momentul în care un profesor le spune că totul este o minciună, apar tot felul de neînțelegeri”, a explicat o altă mamă.

Pentru că nu purta mască și le vorbea mai mult despre COVID, unii dintre elevi au filmat-o, pe ascuns pe profesoară. De remarcat că înregistrările au circulat la început pe grupurile private ale copiilor.

ADVERTISEMENT

Între timp, părinții au anunțat atât conducerea liceului, cât și pe cea a Inspectoratului Școlar Botoșani.

„Chiar și aici la școală m-am contrazis cu domnii colegi, cei care sunt vaccinați. Cei care nu sunt vaccinați îmi dau dreptate.

ADVERTISEMENT

Cei care sunt vaccinați, de acum, ce să mai spună? Nu mă mai contrazic cu nimeni, că îmi fac inimă rea și nu are rost. Fiecare face cum vrea cu corpul lui, nu?”, este auzită profesoara spunându-le copiilor.

„Du-te frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia de la Organizația Mondiala a Sănătății.Testele sunt gata pozitive. Poate ați auzit la știri.

Eu nu am nimic cu nimeni, Doamne ferește, faceți ce vreți, dar sunteți tineri, copii, așa. Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo. Exact ca la un abator. Te-ai dus acolo, ți-o făcut cruce.

Unchiul meu s-o dus cu o durere de chicior și, na, mai țușea și el oleacă. I-o făcut test și, gata, pozitiv. În două săptămâni, fraților, l-o omorât. Om la o sută și ceva de kilograme”, a mai zis aceasta.

Doina Amarandei a continuat pe aceeași linie în discuția cu copiii și le-a mai zic acestora că niciun parlamentar nu s-a vaccinat și că sunt obligați să se vaccineze numai „oamenii de rând”.

„Mai nou, obligă toată lumea, că dacă nu face vaccin dă afară. Nu frate, o să ieșim în stradă. Ieșim cu toții în stradă, nu se mai poate. Atâta timp cât o spus că nu este obligatoriu, să își vadă fiecare de treaba lui.

În Parlament nu și-au făcut niciunul și ne obligă pe noi, apăi di ci? Băi da de ce nu s-o îmbolnăvit în Parlament niciunul, de ce n-o murit niciunul?

Oamenii care-s de rând, noi, care suntem clasa de jos, au murit. Apoi din ce o murit? O avut boală, s-o dus omul cu o durere de stomac, cu o durere, de plămâni, eu știu, de ficat, sunt o mulțime de boli de la alimentația asta proastă plină de E-uri. În loc să îi deie tratamentul corespunzător bolii respective, i-o dat tratament de COVID și-o făcut reacții adverse și la revedere”, a mai zis cadrul didactic. Vezi video cu înregistrarea AICI

Contactată de reporterii Libertatea, Doina Amarandei a negat că nu ar purta mască de protecție în timpul orelor și nici nu a recunoscut inițial discursul.

„Nu trebuie să verificați dumneavoastră ceea ce nu trebuie. Fiecare să-și vadă de viața lui. Vreau să întreb și eu cine le-a dat voie cu telefoanele, asta nu înțeleg? Toată lumea vorbește ce am spus eu acolo, nu numai eu.

Eu am avut rude care au ajuns acolo (în spital – n.r.) și nu o mai ieșit decât între patru scânduri. Ei, că-i în timpul orelor. Ăsta este adevărul. Toată lumea știe, dacă ăsta e adevărul. Ci să făcem?”, a mai zis profesoara.

ADVERTISEMENT