News

Profesor de RELIGIE este acuzat că ar fi făcut sex cu o elevă de 16 ani chiar în ŞCOALĂ

Scandal sexual la Liceul Agricol din comuna prahoveană Valea Călugărească. Câteva eleve de clasa a X-a susţin că l-au văzut pe profesorul de religie întreţinand relaţii sexuale cu o colegă...
27.02.2015 | 17:19
Profesor de RELIGIE este acuzat ca ar fi facut sex cu o eleva de 16 ani chiar in SCOALA

Scandal sexual la Liceul Agricol din comuna prahoveană Valea Călugărească. Câteva eleve de clasa a X-a susţin că l-au văzut pe profesorul de religie întreţinand relaţii sexuale cu o colegă a lor. Poliţia, dar şi Inspectoratul Şcolar, au declanşat anchete în paralel. Profesorul spune că totul este o minciună.

Incidentul s-ar fi petrecut ieri, chiar în cabinetul de religie al Liceului Agricol din Valea Călugărească. Profesorul în vârstă de 39 de ani este suplinitor aici de la începutul anului şcolar. Câteva eleve ar fi intrat ieri în cabinet, în timp ce profesorul era acolo cu o elevă de 16 ani. Fetele au dat fuga la directoarea şcolii şi i-au povestit că dascălul şi colega lor întreţineau relaţii sexuale. ”Noi am declanşat o anchetă, a fost anunţată şi poliţia şi aşteptăm să vedem ce se întamplă.Profesorul este suplinitor şi predă aici de la începutul anului şcolar. Despre elevă, ce să spun? E o fată chiar prea cuminte”, ne-a declarat Mihaela Barbu, directoarea Liceului Agricol Valea Călugărească.

Cadrele didactice din liceu spun însă că profesorul de religie avea un comportament dubios în preajma fetelor. ”Au mai fost probleme în primul semestru. În sensul că era mai mult decât profesor, la modul nefiresc. Atingea fetele, nu e normal aşa ceva. Dar oricum nu ne aşteptam să se ajungă aici”, ne-a mărturisit Valentina Răgănie, profesoară.

Profesorul acuzat spune însă că totul este o invenţie a fetelor şi că el nu a făcut decât să discute cu eleva respectivă. Şi asta pentru că, spune el, fata fugise de acasă o perioadă şi încerca să o aducă pe drumul cel bun. ”Mama fetei m-a rugat să vorbesc cu ea, pentru că plecase de acasă, se comporta ciudat. Am mers ieri în cabinetul de religie, eu am stat la catedră şi eleva în primul rând de bănci. Era o distanţă între noi. A intrat o altă colegă a ei şi apoi a ieşit. Am aflat apoi că a spus doamnei directoare că eleva cu care vorbeam era dezbrăcată, eu peste ea şi că făceam alte lucruri. Nu e adevărat. Nu am atins-o”, spune profesorul acuzat.

Poliţia, dar şi Inspectoratul Şcolar au declanşat anchete. Dacă povestea va fi confirmată de poliţişti, profesorul riscă să ajungă după gratii, iar inspectoratul şcolar îi va desface contractul de muncă. Dacă însă se va constata că elevele au inventat totul, acestea riscă chiar exmatricularea.

Citeşte mai mult pe www.libertatea.ro

Tags: