News

Profesor din Buzău în comă, cauza accidentului său este învăluită în mister. Soţia acuză că bărbatul ar fi fost lovit de hoţi

Mister total în cazul unui profesor buzoian găsit inconştient pe o alee. Bărbatul se află în comă, soţia şi martorii au variante diferite.
22.06.2024 | 16:53
Profesor din Buzau in coma cauza accidentului sau este invaluita in mister Sotia acuza ca barbatul ar fi fost lovit de hoti
Ovidiu Nicolae se zbate acum între viaţă şi moarte Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mister total în jurul unui caz ajuns sâmbătă noapte la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. Un tânăr profesor de sport se află acum la Terapie Intensivă şi nu este clar încă dacă el s-a lovit la cap după ce sa-a împiedicat sau a fost lovit intenţionat de cineva.

Profesorul Ovidiu Nicolae va fi transferat la un spital din Bucureşti

Soţia lui Ovidiu Nicolae spune că acesta a coborât în fugă din apartament după ce a văzut câţiva bărbaţi care încercau să fure rufele întinse la uscat în faţa blocului, pe o sârmă.

ADVERTISEMENT

Minutele au trecut, iar ea s-a îngrijorat văzând că soţul nu se mai întoarce, iar cele mai rele presimţiri ale femeii s-au adeverit. Soţul ei a fost găsit pe o alee de lângă bloc, în stare de inconștienţă şi cu o leziune în zona bărbiei.

Imediat s-a conturat scenariul că bărbatul ar fi fost lovit de indivizii pe care i-a suprins încercând să-i fure rufele de pe sârmă, iar presa locală buzoiană scrie că poliţiştii iau în considerare această variantă.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte mai există spusele unei martore, care susţine că l-ar fi văzut pe bărbat alergând, iar acesta s-ar fi împiedicat singur şi ar fi căzut neprovocat.

Publicaţia Reporter Buzoian scrie că a fost nevoie ca medicii să îl resusciteze de două ori pe Ovidiu, înainte de a-l duce la ATI, unde se află în continuare în comă.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, se pare că Ovidiu Nicolae va fi transferat în cel mai scurt timp la un spital din Bucureşti. El are 40 de ani, este profesor de sport la Școala din comuna Vernești, este căsătorit și are doi copii mici.

Între timp, pe reţelele de socializare curg mesajele cu privire la incidentul tragic. “Un eveniment nefericit a picat ca un trăsnet aseară pentru noi!

ADVERTISEMENT

Fostul nostru coleg, antrenor la AS UNIREA ZORESTI U19 , Ovidiu Nicolae se afla in stare gravă la secția ATI a spitalului Județean , în urma unui eveniment care nu este încă cunoscut. Întregul staff, echipă și comunitate din Zoresti se roagă pentru sănătatea lui Ovidiu”, au transmis cei de la Unirea Zoreşti, unde Ovidiu a activat.

ADVERTISEMENT