News

Profesor găsit spânzurat în sala de sport! Tragedia s-a petrecut la Colegiul Naţional Pedagogic din Severin

18.09.2019 | 21:53
Profesorul era ușor introvertit după descrierile colegilor. Sursa foto - facebook

Un profesor a fost găsit spânzurat în sala de sport! Cadrul didactic preda educaţie fizică la Colegiul Naţional Pedagogic „Ştefan Odobleja” din Drobeta Turnu Severin. Acesta a fost descoperit spânzurat chiar la locul de muncă, mai exact în sala de sport a liceului. Colegii au rămas înmărmuriți când au aflat vestea și spun că acesta era un profesor excepțional și mai ales devotat profesiei pe care o făcea.

Profesor găsit spânzurat în sala de sport!

„Despre profesorul Dan Tudor, nu pot să spun decât cuvinte frumoase. Într-adevăr era un coleg introvertit, dar extrem de devotat profesiei, un om care a relaţionat corect cu colegii, un om care a adus rezultate unităţii de învăţământ, la competiţiile la care a participat cu elevii şcolii. Nu am identificat, la începutul acestui an şcolar, suspiciuni cum că ar urma să se întâmple o astfel de tragedie.

Nici faţă de profesorii de educaţie fizică nu şi-a exprimat vreo nemulţumire. Ştiu că era apt din punct de vedere medical. La începutul acestui an şcolar, a făcut analizele medicale şi conform fişei, era apt. Suntem toți fără cuvinte. Este o dramă, o tragedie fără margini. Nu știm ce putea să îl aducă în această zonă a sinuciderii”, a declarat directorul Colegiului Naţional Pedagogic Ştefan Odobleja, Laura Butaru.

Profesor găsit spânzurat în sala de sport! Spânzurat
Profesorul de sport a ales să-și pună capăt zilelor. Sursa foto – facebook

Tragedia s-a petrecut la Colegiul Naţional Pedagogic din Severin

De remarcat că profesorul era decedat de aproximativ două ore atunci când la faţa locului a fost solicitată o ambulanţă. Soţia profesorului este cea care, văzând că bărbatul nu ajunge acasă şi nu răspunde la telefon, a mers la liceul unde acesta preda, să afle ce se întâmplă. Aceasta le-a spus polițiștilot chemați la fața locului că bărbatul a mai avut câteva tentative de suicid. De fiecare dată însă a fost oprit la timp.

De data aceasta, fiind neînsoțit, profesorul a putut să-și ducă până la capăt planul. Oamenii legii au închis pentru moment sala de sport și au deschis o anchetă pentru a afla cauzele care l-au împins pe bărbat spre sinucidere.