Life

Profeția făcută de părintele Adrian Singurov pentru români: „Semnând acel document se produce o deschidere către haos”

17.06.2020 | 21:23
Profetia facuta de parintele Adrian Singurov pentru romani Semnand acel document se produce o deschidere catre haos
Părintele Adrian Singurov are o teorie controversată despre planurile șefilor tuturor cultelor religioase. Sursa foto: captură 6TV
ADVERTISEMENT

Controversatul părinte Adrian Singurov a făcut o profeție sumbră pentru români, în cadrul emisiunii unde este invitat permanent la 6tv, pomenind de un memorandum semnat de capii mai multor culte religioase în anul 2014.

Părintele Adrian Singurov: Se dorește crearea unei religii unice

Preotul care are zeci de mii de adepți pe Youtube, un promotor al teoriei potrivit căreia lumea este condusă de Oculta Mondială, cea care programează marile evenimente, a vorbit despre un document semnat de mai multe fețe bisericești denumit „Memorandumul 21” care va produce „o deschidere către haos”.

ADVERTISEMENT

„În 2014, exact pe agenda 21 și a Supermemorandumului, era o clauză a globalizării și a unei religii cu o denumire interesantă, o religie unică”, a povestit Singurov.

Acesta a amintit apoi de un așa zis sinod de la Creta, în anul 2016, panortodox, unde au fost practi reprezentanți din toate cultele, care au semnat controversatul memorandum.

ADVERTISEMENT

„Nu punem în antiteză religia cu știința”

„Acolo s-a făcut o deschidere către haos, semnând acel document. Ferească Dumnezeu: noi nu punem în antiteză religia cu știința. Nu ai dreptul să dai la o parte voalul misterului. Știința trebuie să confirme ceea ce religia ne-a spus dintotdeauna”, a continuat preotul.

La sinodul respectiv, Singurov susține că patriarhii și episcopii au semnat un program politic: „Acel program duce către o religie mondială, care implică un singur conducător religios, pentru toate religiile și cultele. Islamul se va supune Vaticanului”.

ADVERTISEMENT

„Asistăm la o instituționalizare a tot ce este viu. Totul e etic, însă etica se supune relativității, iar setul de reguli se tot schimbă”, a mai explicat.

„Acel supermemorandum nu poate fi conceput de un om. Este contra naturii, contra firii. (…) Este atacată instituția familiei, statul ca organizare de conducere a unei națiuni. Statele acum sunt extensii ale unei corporații, care au luat oamenii ca active spre folosul lor”, a mai spus acesta la 6TV.

ADVERTISEMENT

Preotul a mai adăugat faptul că în respectivul supermemorandum semnat de șefii guvernelor din toată lumea și de capii bisericilor ar fi introdusă inclusiv eliminarea predării religiei în școli și introducerea ca materie obligatorie a educației sexuale.

Viitorul omenirii după moartea Soarelui, în opinia preotului

Părintele Adrian Singurov oferă în emisiunea pe care o prezintă, „Ortodoxia cuantică”, o perspectivă științifică asupra religiei. Acesta a vorbit despre teoria vehiculată de oamenii de știință potrivit căreia omenirea va trebui să caute pe viitor o altă planetă unde să locuiască.

„Soarele se extinde și devine o gigantă roșie. Consumându-și propriile resurse, își pierde puterea, gravitația, și va îngloba Pământul. Apoi Soarele va deveni o pitică albă. Astea sunt lucruri cunoscute. Este un ciclu al fiecărei stele. Asta e viața lor. Noi la un moment dat vom dispărea, iar soluția nu este migrarea pe alte planete, să ducem acel eșec al istoriei în altă parte.

Trebuie să evoluăm ca o conștiință colectivă și să putem supraviețui chiar în Soare. Vedeți ce spune Psalmul 108: Lăcașul meu este în Soare. Oare nu cumva o formă a conștiinței poate exista chiar în plasma din Soare? Soarele până la urmă este o sursă a vieții, dar este și distructiv”, este de părere Singurov.

ADVERTISEMENT
Tags: