Life

Profeția lui Arsenie Boca despre cutremurul uriaș care va lovi România. Ce oraș ar urma să fie șters de pe fața pământului pentru păcatele lui

Unul dintre cei mai importanți duhovnici, Arsenie Boca a făcut mai multe profeții, una dintre ele făcând referire la dispariția unui oraș ca urmare a unui cutremur uriaș.
12.11.2022 | 09:43
Profetia lui Arsenie Boca despre cutremurul urias care va lovi Romania Ce oras ar urma sa fie sters de pe fata pamantului pentru pacatele lui
Arsenie Boca, orașul care va dispărea de pe fața pământului. Sursa foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Arsenie Boca, duhovnicul din secolul trecut căruia credincioșii îi adresează rugăciuni în clipele de cumpănă, a făcut de-a lungul timpului nenumărate profeții. Părintele a prezis că vor avea loc o serie de cutremure care vor duce la devastarea un oraș din România. Mai bine zis îl vor șterge definitiv de pe fața pământului.

Profeția lui Arsenie Boca despre orașul care va fi șters de pe fața pământului pentru păcatele lui

Recunoscut de oameni pentru profețiile pe care le-a făcut, Arsenie Boca face referire în scrierile lui atât la lucruri viitoare, dar și la evenimente din zilele noastre. Părintele susține că păcatele săvârșite într-un oraș din România vor duce la pieirea lui, asta ca urmare a unor cutremure devastatoare.

ADVERTISEMENT

Arsenie Boca a prezis două cutremure care deja s-au adeverit, ele având loc secolul trecut. În notele lui apăreaua ca fiind ‘cele două ouări’.

Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraș va fi șters de pe fața pământului pentru păcatele lui”, spunea Arsenie Boca.

ADVERTISEMENT

În profeția făcută de acesta mai era precizată și o a treia ‘ouare’, adică un seism cu o magnitudine atât de mare că ar avea puterea să șteargă Bucureștiul de pe hartă, potrivit știridinlume.ro.

Arsenie Boca pentru români: ”Vor veni vremuri foarte grele”

Adnotările duhovnicului Arsenie Boca apar în multe lucrări, iar discipolii săi și nu numai au dus mai departe profețiile părintelui, veridicitatea vorbelor fiind în legătură directă cu modul în care ele au fost transmise.

ADVERTISEMENT

În cartea ‘Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca’, sora Septimia Maniș menționează ce a spus acesta că o să se întâmple cu românii. Duhovnicul a prezis că oamenii se vor îndoi de credința lor din cauza fricii care va pune stăpânire pe ei. Arsenie Boca a scris inclusiv despre lupta cu taxe din ce în ce mai mari.

Îmi pare rău de voi că sunteți slăbiți în credință. Veți cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele.

ADVERTISEMENT

Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși.

Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul! Să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, scria Arsenie Boca în notițele lăsate discipolilor.

ADVERTISEMENT