News

Profeţia lui Nostradamus despre criza imigranţilor. “Vor declanşa cel de-al Treilea Război Mondial”

Criza imigranţilor din Europa va duce la declanşarea celui de-al Treilea Război Mondial. Este profeţia făcută de Nostradamus într-unul dintre catrenele sale. Între timp, experţii avertizează...
03.09.2015 | 20:13
Profetia lui Nostradamus despre criza imigrantilor Vor declansa cel deal Treilea Razboi Mondial

Criza imigranţilor din Europa va duce la declanşarea celui de-al Treilea Război Mondial. Este profeţia făcută de Nostradamus într-unul dintre catrenele sale. Între timp, experţii avertizează că, în cel mult 50 de ani, musulmanii vor fi majoritari în Europa, iar în 100 de ani toţi europenii vor fi musulmani.

Europa se află în pragul celui de-al Treilea Război Mondial, potrivit unui catren al lui Nostradamus. Astfel interpretează specialiştii versurile celebrului prezicător, potrivit România TV.

“În Dunăre şi Rhin va veni să bea,

Cămila cea mare, şi nu e pocăinţă

Ronul va tremura mai tare decât Valea Loarei

Şi în apropiere de Alpi, Cocoşul îi va ruina”, a scris Nostradamus.

Potrivit specialiştilor, “Cămila” este populaţia arabă care trăieşte în întreaga Europă, cu precădere în Franţa şi Germania sau valul de imigranţi are se află astăzi la porţile continentului nostru. La rândul lor, experţii în demografie avertizează că musulmanii vor cuceri UE în următoarele decenii fără a fi nevoie să tragă vreun foc de armă. Asta, pe de o parte, din cauza numărului mare de imigranţi şi refugiaţi musulmani, iar pe de alta deoarece europenii fac din ce în ce mai puţini copii. Previziunile arată că până în 2017, unul din 5 francezi va fi musulman, iar în 39 de ani Franţa va fi republică islamică. La rândul său, Biroul Federal de Statistică de la Berlin a subliniat că Germania va fi un stat islamic până în 2050, dacă situaţia actuală nu se schimbă.

Sursă: www.romaniatv.net