News

Profeţie cutremurătoare: ce ţară va câştiga al Treilea Război Mondial

Omul care a prezis Primul Război Mondial scria la începutul secolului trecut că musulmanii vor crea mari probleme în Europa.Nikolas van Rensburg s-a născut în 1864, în Africa de Sud şi a murit...
01.03.2015 | 19:04
Profetie cutremuratoare ce tara va castiga al Treilea Razboi Mondial

Omul care a prezis Primul Război Mondial scria la începutul secolului trecut că musulmanii vor crea mari probleme în Europa.Nikolas van Rensburg s-a născut în 1864, în Africa de Sud şi a murit în 1926. El a devenit celebru prin faptul că a prezis producerea primului Război Mondial, cu mult timp înainte ca acesta să se producă. Mai mult, el a prezis înfrângerea Germaniei în acest război, scrie Efemeride.ro.

O altă predicţie importantă a fost cea legată de apariţia gripei spaniole şi a numărului uriaş de victime. Mai multe ca în primul Război Mondial. După ultimele reevaluări, gripa a făcut peste 100 de milioane de victime.

În Madrid, în trei zile au fost contaminaţi 70% din populaţie, iar în Franţa au murit 408000 persoane. Predicţiile sale au fost în continuare fulminante. El a fost primul care a prezis apariţia comunismului în Rusia şi decăderea lui, independenţa Indiei, a ţărilor din Africa, independenţa Irlandei de Nord.

Predicţiile au continuat cu cel de al doilea Război Mondial, cu divizarea Germaniei în două ţări, formarea ONU, homosexualitate, pedofilie, apariţia unei maladii mortale, SIDA, care va afecta mai mult populaţia de culoare, accidentul de la Cernobîl, războiul din Golf, moartea Dianei şi toate acestea făcute cu o precizie absolut uluitoare.

Van Rensburg a prezis că musulmanii şi implicit religia musulmană, vor crea mari probleme în Europa. El vorbeşte despre o adevărată rebeliune care va avea loc în Parlamentul European, pe tema imigraţiei în Europa.

Despre un al treilea război mondial, el susţine că acesta se va declanşa primăvara, între SUA, Anglia, Germania şi Rusia. Vor fi mulţi morţi şi multă distrugere. El vorbeşte despre undele de şoc care vor fi folosite în acest război, ca şi armament.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET