News

Profeţie CUTREMURĂTOARE. “Urmează ciumă, foamete şi MOARTE PRIN RĂZBOI”

Ciumă, foamete şi moarte prin război arată unul dintre catrenele lui Nostradamus că ar urma să se întâmple în perioada imediat următoare. Acum, omenirea ar trăi ultimele clipe de linişte,...
08.08.2015 | 13:04
Profetie CUTREMURATOARE Urmeaza ciuma foamete si MOARTE PRIN RAZBOI
ADVERTISEMENT

Ciumă, foamete şi moarte prin război arată unul dintre catrenele lui Nostradamus că ar urma să se întâmple în perioada imediat următoare. Acum, omenirea ar trăi ultimele clipe de linişte, calmul dinaintea furtunii. După “furtună” va veni un nou început.

Toate aceste nenorociri par să fie zilele după urmă ale omenirii, întrucât Nostradamus spune că după ce aceastea vor trece va urma un nou început. Catrenul care face referire la nenorocirile ce va să vie în acest an şi anul următor au fost explicate de Mariana Cojocaru, astrologul România TV.

ADVERTISEMENT

BREAKING NEWS! TRAGEDIE! CELEBRUL ACTOR ŞI WRESTLER A MURIT! AMERICA E ÎN LACRIMI! A FĂCUT INFARCT, IAR MEDICII NU L-AU MAI PUTUT SALVA!

“Vă spun un catren în acest sens, pentru că se pare că lucrurile nu se vor linişti, acum e liniştea dinaintea furtunii. Nostradamus spunea aşa: Lamele secerilor se unesc spre Săgetător în exaltarea ce a cuprins măcinarea grânelor, vor apărea ciumă, foamete şi moarte prin război, secolul se apropie de reînnoire. E un aspect clar a ce va să vie. Când discutăm de lamele secerilor ele au fost asociate cu Saturn şi cu moartea în tarot. El spune: lamele se unesc spre Săgetător, Saturn va intra imediat ce-şi reia mersul în Săgetător, după data de 18, va reintra în Săgetător şi vreme de 2 ani va fi în zodia săgetător, a Arcaşului”, a spus Mariana Cojocaru la România TV.

ANUNŢ TERIBIL! E SFÎRŞITUL CELEI MAI IUBITE BĂUTURI DE PE PLANETĂ? Milioane de români o beau zilnic… Şi tu faci asta!

Seceta de afară ar fi preambulul nenorocirilor care se apropie. “Discutăm de ciumă, foamete, moarte prin război. Dar înainte spune: exaltarea ce a cuprins măcinarea grânelor. Uitaţi-vă la secetă şi cum e pârjolit pământul din cauza temperaturilor ridicate. Discutăm de un preambul la tot ce înseamnă acest mecanism extrem de agitat din rândul oamenilor şi care nu prevesteşte nimic bun”, a masi spus Mariana Cojocaru.

ADVERTISEMENT

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

Noul început menţionat de Nostradamus a fost explicat de mariana Cojocaru. “Ce să însemne un nou început? Întoarcere la credinţă? Trebuie să ne întoarcem cu faţa spre natură şi credinţă. Chiar are un catren foarte clar definit legat de vreme şi de toate. Cataclismele care urmează să apară în următorii doi ani. Spuneam că Saturn e reprezentat de moarte în Tarot dar e reprezentat de Heremit, cel care-şi îndreaptă faţa spre credinţă, izolându-se şi căutând să-şi definească evoluţia spirituală şi să o îmbunătăţească”, a concluzionat Mariana Cojocaru.

Sursă: www.romaniatv.net

Tags: