News

Profeţie CUTREMURĂTOARE. “Urmează ciumă, foamete şi MOARTE PRIN RĂZBOI”

Ciumă, foamete şi moarte prin război arată unul dintre catrenele lui Nostradamus că ar urma să se întâmple în perioada imediat următoare. Acum, omenirea ar trăi ultimele clipe de linişte,...
08.08.2015 | 13:04
Profetie CUTREMURATOARE Urmeaza ciuma foamete si MOARTE PRIN RAZBOI
ADVERTISEMENT

Ciumă, foamete şi moarte prin război arată unul dintre catrenele lui Nostradamus că ar urma să se întâmple în perioada imediat următoare. Acum, omenirea ar trăi ultimele clipe de linişte, calmul dinaintea furtunii. După “furtună” va veni un nou început.

Toate aceste nenorociri par să fie zilele după urmă ale omenirii, întrucât Nostradamus spune că după ce aceastea vor trece va urma un nou început. Catrenul care face referire la nenorocirile ce va să vie în acest an şi anul următor au fost explicate de Mariana Cojocaru, astrologul România TV.

ADVERTISEMENT

BREAKING NEWS! TRAGEDIE! CELEBRUL ACTOR ŞI WRESTLER A MURIT! AMERICA E ÎN LACRIMI! A FĂCUT INFARCT, IAR MEDICII NU L-AU MAI PUTUT SALVA!

“Vă spun un catren în acest sens, pentru că se pare că lucrurile nu se vor linişti, acum e liniştea dinaintea furtunii. Nostradamus spunea aşa: Lamele secerilor se unesc spre Săgetător în exaltarea ce a cuprins măcinarea grânelor, vor apărea ciumă, foamete şi moarte prin război, secolul se apropie de reînnoire. E un aspect clar a ce va să vie. Când discutăm de lamele secerilor ele au fost asociate cu Saturn şi cu moartea în tarot. El spune: lamele se unesc spre Săgetător, Saturn va intra imediat ce-şi reia mersul în Săgetător, după data de 18, va reintra în Săgetător şi vreme de 2 ani va fi în zodia săgetător, a Arcaşului”, a spus Mariana Cojocaru la România TV.

ANUNŢ TERIBIL! E SFÎRŞITUL CELEI MAI IUBITE BĂUTURI DE PE PLANETĂ? Milioane de români o beau zilnic… Şi tu faci asta!

Seceta de afară ar fi preambulul nenorocirilor care se apropie. “Discutăm de ciumă, foamete, moarte prin război. Dar înainte spune: exaltarea ce a cuprins măcinarea grânelor. Uitaţi-vă la secetă şi cum e pârjolit pământul din cauza temperaturilor ridicate. Discutăm de un preambul la tot ce înseamnă acest mecanism extrem de agitat din rândul oamenilor şi care nu prevesteşte nimic bun”, a masi spus Mariana Cojocaru.

ADVERTISEMENT

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

Noul început menţionat de Nostradamus a fost explicat de mariana Cojocaru. “Ce să însemne un nou început? Întoarcere la credinţă? Trebuie să ne întoarcem cu faţa spre natură şi credinţă. Chiar are un catren foarte clar definit legat de vreme şi de toate. Cataclismele care urmează să apară în următorii doi ani. Spuneam că Saturn e reprezentat de moarte în Tarot dar e reprezentat de Heremit, cel care-şi îndreaptă faţa spre credinţă, izolându-se şi căutând să-şi definească evoluţia spirituală şi să o îmbunătăţească”, a concluzionat Mariana Cojocaru.

Sursă: www.romaniatv.net

Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi