Sport

Profețiile lui Mitică. Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir! Cum vede „Oracolul” lupta la titlu și surprizele etapei din SuperLiga

Profețiile lui Mitică, marți, 12:30. Horia Ivanovici unu la unu cu Dumitru Dragomir. Cum vede „Oracolul” șansele la titlu după penultima etapă din SuperLigă.
07.03.2023 | 12:45
Profetiile lui Mitica Horia Ivanovici fata in fata cu Dumitru Dragomir Cum vede Oracolul lupta la titlu si surprizele etapei din SuperLiga
Profețiile lui Mitică. Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir! Cum vede „Oracolul” lupta la titlu după penultima etapă din SuperLigă. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Nu rata PROFEȚIILE LUI MITICĂ, marți, 7 martie, de la ora 12:30, numai pe FANATIK! După FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici face spectacol „unu la unu” cu Dumitru Dragomir! „Oracolul din Bălcești” oferă previziunile pentru lupta la titlu cu CFR Cluj și FCSB în prim-plan cu o etapă înainte de startul play-off-ului. Totodată, se vor afla în centrul atenției cele mai de impact subiecte din sportul românesc.

Nu rata PROFEȚIILE LUI MITICĂ! Marți, ora 12:30, show live Horia Ivanovici, unu la unu cu Dumitru Dragomir! Cum vede „Oracolul” lupta la titlu în SuperLiga după penultima etapă!

PROFEȚIILE LUI MITICĂ revin în forță marți, 7 martie, de la ora 12:30! Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir despică firul în patru, după meciurile etapei 29 ale celor de la FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Rapid sau Farul în prim-plan.

ADVERTISEMENT

Ce-o să fie, ce-o să fie, doar Mitică știe! Nu degeaba a primit porecla de „Oracolul de la Bălcești”. Și-a câștigat faima de prezicător pentru „gura sa de aur”, pentru predicțiile sale, în timpul celor 17 ani în care a fost președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, între 1996 și 2013.

Și prezice ca nimeni altul soarta evenimentelor ce urmează să se întâmple în fotbalul nostru NUMAI în talk-show-ul online PROFEȚIILE LUI MITICĂ, realizat de Horia Ivanovici în exclusivitate pe FANATIK. Așa că hai să aflăm împreună ce-o să fie, ce-o să fie pentru că… Mitică știe!

ADVERTISEMENT

PROFEȚIILE LUI MITICĂ vor fi „live”, online pe FANATIK în marți, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.

Mitică recunoaște: „Nu pot să tac!” Și nu tace deloc la PROFEȚIILE LUI MITICĂ, în exclusivitate pe FANATIK!

Mitică Dragomir nu tace pentru că, spune chiar el, „Nu pot să tac! Și nici Horia Ivanovici nu poate să tacă!”. Așa că în fiecare săptămână, Horia Ivanovici va schimba „pase” la firul ierbii și al show-lui FANATIK cu Mitică Dragomir despre tot ce s-a întâmplat în week-endul anterior emisiunii.

ADVERTISEMENT

De la meciurile etapei la… culisele etapei, de la declarațiile „la panou” ale jucătorilor și antrenorilor la exclusivitățile FANATIK din spatele reflectoarelor, într-un cuvânt tot ce se învârte în caruselul nebun al fotbalului românesc.

Pigmentat totul cu… PROFEȚIILE LUI MITICĂ! Savuroase și… tăioase! Super-emisiune, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… „omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, doar marți, de la 12:30, numai pe FANATIK!

ADVERTISEMENT

Nu rata nici „FANATIK SUPERLIGA”! De la ora 10:30, înainte de „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”! Cu invitați consacrați, cu analiza etapei, cu exclusivități, cu dezvăluiri, cu multe surprize!

PROFEȚIILE LUI MITICĂ o să te delecteze după FANATIK SUPERLIGA. Emisiune pe care o poți urmări de luni până vineri, de la ora 10:30. Horia Ivanovici și Ioana Cosma fac analiza fiecărei etape, și nu numai, ci a întregului fenomen, analizând „la sânge” evenimentele din fotbalul românesc, cu invitați carismatici și, mai ales, competenți, fini cunoscători ai sportului-rege.

Marți, 7 martie, vor fi prezenți în emisiunea lui Horia Ivanovici trei invitați care nu mai au nevoie de nicio prezentare: cunoscutul jurnalist Andrei Vochin, fostul mare fotbalist stelist Bănel Nicoliță și „influencerul” Robert Niță.

Pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să vezi PROFEȚIILE LUI MITICĂ și FANATIK SUPERLIGA oricând vrei tu!

Nu uita: poți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți, miercuri, joi și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

Pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să vezi PROFEȚIILE LUI MITICĂ și FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschide youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Caută (scrie în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dă click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dă click pe clopoțel

Unde poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ și FANATIK SUPERLIGA

Nu uita: Horia Ivanovici te provoacă „Să facem show!” la „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”! În exclusivitate pe FANATIK: site, youtube, facebook, Tik Tok! Marți, 7 martie, de la ora 12:30.

ADVERTISEMENT