Sport

Profețiile lui Mitică, luni, 22 mai. Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir! ”Oracolul” analizează finalul sezonului după Farul – FCSB

Profețiile lui Mitică, luni, 22 mai, ora 12:30. Horia Ivanovici, unu la unu cu Dumitru Dragomir. ”Oracolul” analizează finalul sezonului din SuperLiga după Farul - FCSB.
21.05.2023 | 14:12
Profetiile lui Mitica luni 22 mai Horia Ivanovici fata in fata cu Dumitru Dragomir Oracolul analizeaza finalul sezonului dupa Farul  FCSB
Profețiile lui Mitică, luni, 22 mai. Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir! ”Oracolul” analizează finalul sezonului după Farul - FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Nu rata PROFEȚIILE LUI MITICĂ, luni, 22 mai, de la ora 12:30, numai pe FANATIK! După FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici face spectacol ”unu la unu” cu Dumitru Dragomir, supranumit și ”Oracolul din Bălcești”, după meciul incendiar dintre Farul și FCSB.

Nu rata PROFEȚIILE LUI MITICĂ, luni, 22 mai, de la ora 12:30, show live Horia Ivanovici, unu la unu cu Dumitru Dragomir!

PROFEȚIILE LUI MITICĂ cu Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir, analizează pe larg luni, 22 mai, ora 12:30, ultima etapă din play-off-ul SuperLigii și „finala” campionatului dintre Farul și FCSB. Mitică promite să facă spectacol și să spună lucrurilor pe nume într-o nouă ediție incendiară a emisiunii FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Oracolul din Bălcești” va analiza îndeaproape partida cu implicații la câștigarea titlului, Farul – FCSB. Cu o victorie, echipa antrenată de Gică Hagi se va încorona campioană, în timp ce alt rezultat va menține suspansul până în ultima etapă.

Și prezice ca nimeni altcineva soarta evenimentelor ce urmează să se întâmple în fotbalul nostru NUMAI în talk-show-ul online PROFEȚIILE LUI MITICĂ, realizat de Horia Ivanovici în exclusivitate pe FANATIK. Așa că hai să aflăm împreună ce-o să fie, ce-o să fie pentru că… Mitică știe!

ADVERTISEMENT

Mitică recunoaște: ”Nu pot să tac!” Și nu tace deloc la PROFEȚIILE LUI MITICĂ luni, 22 mai, ora 12:30, în exclusivitate pe FANATIK!

Mitică Dragomir nu tace pentru că, spune chiar el, ”Nu pot să tac! Și nici Horia Ivanovici nu poate să tacă!”. Așadar, Horia Ivanovici va schimba ”pase” la firul ierbii și al show-lui FANATIK cu Dumitru Dragomir despre tot ce s-a întâmplat în weekend-ul anterior emisiunii.

De la meciurile etapei la… culisele etapei, de la declarațiile ”la panou” ale jucătorilor și antrenorilor la exclusivitățile FANATIK din spatele reflectoarelor, într-un cuvânt tot ce se învârte în caruselul nebun al fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Pigmentat totul cu… PROFEȚIILE LUI MITICĂ! Savuroase și… tăioase! Super-emisiune, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… ”omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, luni, 22 mai, de la 12:30, în exclusivitate la FANATIK!

Nu rata nici ”FANATIK SUPERLIGA”! De la ora 10:30, înainte de ”PROFEȚIILE LUI MITICĂ”! Cu invitați consacrați, cu analiza etapei, cu exclusivități, cu dezvăluiri, cu multe surprize!

Înaintea de super show-ul lui Mitică Dragomir, Horia Ivanovici vă așteaptă la FANATIK SUPERLIGA, de la ora 10:30. Moderatorul analizează meciurile de foc din penultima etapă a play-off-ului SuperLigii, și nu numai, ci a întregului fenomen, trecând în revistă cele mai importante evenimente din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să vezi PROFEȚIILE LUI MITICĂ și FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschide youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Caută (scrie în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dă click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dă click pe clopoțel

Unde poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ și FANATIK SUPERLIGA

FANATIK SUPERLIGA, cea mai dinamică emisiune sportivă din România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

PROFEȚIILE LUI MITICĂ vor fi ”live”, online pe FANATIK , începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici la contul de Twitch FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT