Sport

„Profețiile lui Mitică”, o nouă emisiune online marca Fanatik! Horia Ivanovici, „unu la unu” cu „Oracolul” Dumitru Dragomir!

„Profețiile lui Mitică” - un talk-show savuros care merge direct la sufletul românului. Tot de luni, ora 10:30, se reia FANATIK SUPERLIGA, analiza etapei în colaborare cu Superbet.
23.01.2023 | 12:44
Profetiile lui Mitica o noua emisiune online marca Fanatik Horia Ivanovici unu la unu cu Oracolul Dumitru Dragomir
„Profețiile lui Mitică”, o nouă emisiune online marca Fanatik începe de luni! Horia Ivanovici, unu la unu cu oracolul Dumitru Dragomir! Foto: colaj Fanatik & sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Începe Superliga, începe spectacolul! Și pe teren, și pe… „sticlă”! Horia Ivanovici revine „live”, online, cu o surpriză. Pe lângă deja cunoscuta emisune „Fanatik Superliga”! „Unu la unu” cu Mitică Dragomir!

„Profețiile lui Mitică”, o nouă emisiune online marca Fanatik începe de luni! Horia Ivanovici, „unu la unu” cu „Oracolul” Dumitru Dragomir!

Începând din 23 ianuarie, în fiecare luni, Horia Ivanovici va face „un-doi-uri” spectaculoase și savuroase cu Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal timp de 17 ani, între 1996 și 2013.

ADVERTISEMENT

„Oracolul de la Bălcești” nu a primit „pe fals” această poreclă, fiind bine-cunoscut pentru „gura sa de aur”, pentru profețiile care se adeveresc în mare proporție, așa că… „Profețiile lui Mitică” vor fi „live”, online pe FANATIK în fiecare luni, timp de o oră, de la 12:30 la 13:30.

Veți putea urmări „Profețiile lui Mitică” pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE „PROFEȚIILE LUI MITICĂ” DE LUNI, 23 IANUARIE

Mitică Dragomir: „Tot ce s-a întâmplat și se întâmplă în fotbalul nostru este legat… și viitorul va fi legat… de previziunile mele. Nu pot să tac… Și nici Horia Ivanovici nu poate să tacă”

Horia Ivanovici va schimba „pase” la firul ierbii și al show-lui cu Mitică Dragomir despre tot ce s-a întâmplat în week-endul anterior emisiunii, de la meciurile etapei la… culisele etapei, de la declarațiile „la panou” ale jucătorilor și antrenorilor la exclusivitățile FANATIK din spatele reflectoarelor, într-un cuvânt tot ce se învârte în fotbalul românesc.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE „PROFEȚIILE LUI MITICĂ” DE LUNI, 23 IANUARIE

Plus, evident, profețiile lui Mitică, savuroase și… tăioase, care nu pot lipsi de la … „Profețiile lui Mitică”! Super-emisiune, tandem cu… greutate, predicții cu greutate, „omor” și umor, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, în fiecare luni, de la 12:30 la 13:30, numai pe FANATIK!

ADVERTISEMENT

„A fost și frumos, a fost și bine pe vremea mea în fotbalul românesc. Acum ne îndreptăm spre dezastru… Tot ce s-a întâmplat și se întâmplă în fotbalul nostru este legat… și viitorul va fi legat… de previziunile mele. Nu pot să tac… Și nici Horia Ivanovici nu poate să tacă. Este un tip foarte deștept și incisiv. Faptul că acum 20 și mai mult de ani l-am pus redactor-șef la ziarul meu dovedește că am darul profețiilor. Îmi place să lucrez numai cu băieți deștepți și cu vână. De-aia i-am acceptat propunerea de a colabora din nou” – Mitică Dragomir

Revine în forță și „Fanatik Superliga”! Cu invitați consacrați, dar și cu multe surprize!

„Profețiile lui Mitică” o să vă delecteze în fiecare luni, dar „Fanatik Superliga” revine în forță în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Începând tot din 23 ianuarie!

Horia Ivanovici reia emisiunea de analiză fotbalistică în care despică în 4X4 firul fotbalului românesc, cu invitați carismatici și, mai ales, competenți, fini cunoscători ai fenomenului.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici vă invită să savurați „Fanatik Superliga” cu ajutorul sponsorului principal Superbet (sponsor și al primei ligi) și al sponsorului Premium Aqua Carpatica.

Înainte și după fiecare etapă Horia Ivanovici vă provoacă „Să facem show!” la „Fanatik Superliga” și „Profețiile lui Mitică”! „Revista de front” a fotbalului românesc!

În exclusivitate pe FANATIK: site, youtube, facebook, Tik Tok! În fiecare luni, marți și vineri! FII FANATIK CU HORIA IVANOVICI!

ADVERTISEMENT