Sport

Profetul Mitică Dragomir, răspuns cu jumătate de gură la întrebarea „FCU sau Sepsi în play-off?”. „Să nu se supere pe mine!” Video exclusiv

Dumitru Dragomir a oferit profeția pentru meciul Sepsi - FC U Craiova 1948. „Oracolul din Bălcești” a rostit cu ezitări numele echipei care va merge în play-off.
15.03.2023 | 00:20
Profetul Mitica Dragomir raspuns cu jumatate de gura la intrebarea FCU sau Sepsi in playoff Sa nu se supere pe mine Video exclusiv
Dumitru Dragomir a răspuns cu jumătate de gură când a fost nevoit să numească echipa care va merge în play-off dintre Sepsi și FC U Craiova 1948. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Sepsi și FC U Craiova 1948 se înfruntă cu soarta calificării în play-off pe masă joi, 16 martie, de la ora 21:00. Dumitru Dragomir a oferit profeția pentru înfruntarea de la Sf. Gheorghe la PROFEȚIILE LUI MITICĂ, fiind de părere că Sepsi va obține în cele din urmă locul șase.

Dumitru Dragomir merge pe mâna celor de la Sepsi pentru ultimul loc de play-off: „Nu sunt sigur”

Nu mai este niciun mister faptul că verdictul dat de Comisia de Recurs în cazul Sepsi – FC U Craiova 1948 presupune rejucarea partidei. Meciul a fost întrerupt de Andrei Chivulete pentru scandări xenofobe ale ultrașilor olteni. Laszlo Dioszegi a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că partida restantă din etapa a 23-a va avea loc joi, 16 martie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir consideră că Sepsi are avantaj pentru că evoluează pe teren propriu, însă nu este sigur de profeție pentru că FC U Craiova 1948 joacă foarte bine atunci când adversarul nu se așteaptă. Echipa lui Cristiano Bergodi are nevoie de victorie pentru a se califica, în timp ce FC U Craiova 1948 poate miza și pe un egal. „Normal ar trebui să meargă Sepsi pentru că joacă acasă.

VEZI VIDEO MAI JOS

Nu au o echipă rea, nu au jucat rău nici cu FCSB. Păi dacă au jucat slab, atunci și FCSB a jucat slab. Dar e echipă ciudată a lui Adrian Mititelu. Când nu te aștepți atunci joacă bine. Eu zic că Sepsi merge în play-off. Au avantajul pentru că joacă acasă, dar nu sunt sigur. Este o semi-profeție să nu se supere nimeni. Nu joacă rău deloc FC U Craiova 1948 și au o echipă bună”, a spus „Oracolul din Bălcești”, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, sfat pentru Adrian Mititelu, înaintea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948: „Să nu-l mai scoată pe fundașul dreapta”

Dumitru Dragomir are un favorit în echipa celor de la FC U Craiova 1948. Radu Negru, fundașul dreapta în vârstă de 23 de ani al oltenilor, este considerat de fostul președinte al LPF unul dintre cei mai buni jucători din țară. În meciul pierdut de echipa lui Nicolo Napoli la Sibiu, Radu Negru a fost înlocuit în minutul 86.

„Mai fac o recomandare. Să nu-l mai scoată pe fundașul dreapta. E unul dintre cei mai buni jucători din România. Ce jucător poate să fie și ce bine centrează și ce capacitate de efort are. E unul dintre cei mai buni jucători din țară”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dumitru Dragomir a vorbit despre decizia Comisiei de Recurs care spune că a luat soluția cea dreaptă după ce a dictat rejucarea partidei de la Sf. Gheorghe. Fostul oficial al LPF consideră că echipa lui Adrian Mititelu are o șansă bună de a se califica în cupele europene din play-out.

Dumitru Dragomir felicită decizia Comisiei de Recurs în cazul Sepsi – FC U Craiova 1948: „A venit bine pentru orgoliul lui Mititelu”

„Mai repede din play-out te duci în cupele europene așa că nu e nicio pierdere și niciun câștig. Numai pentru orgoliul lui Mititelu a venit bine chestia asta. Federația de data asta a ales partea bună. Din punct de vedere regulamentar nu este corect.

ADVERTISEMENT

Dar din punct de vedere afectiv și moral asta este soluția. Comisia asta este de felicitat. Nu puteai să dai o astfel de decizie fără cuvântarea politicului”, a mai spus Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

De precizat este faptul că FC U Craiova 1948 a putut să tranșeze calificarea în play-off în ultima etapă a SuperLigii. FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 1-0, însă oltenii care aveau nevoie de o victorie nu au profitat și au pierdut cu Hermannstadt, identic 0-1.

ADVERTISEMENT