Life

Profi face angajări. Se oferă salarii de peste 5000 de lei. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Profi face angajări. Se oferă salarii de peste 5000 de lei viitorilor angajați. Ce funcții se caută și ce condiții trebuie îndeplinite.
11.07.2024 | 15:38
Profi face angajari Se ofera salarii de peste 5000 de lei Ce conditii trebuie sa indeplinesti
Pe ce poziții te poți angaja la Profi. Sursa foto: Wall-Street.ro
ADVERTISEMENT

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă și vă doriți și un salariu decent aflați că la Profi se fac angajări, iar venitul lunar poate depăși 5000 de lei. Acesta, pe lângă alte beneficii. Ce condiții trebuie îndeplinite?

Angajări la Profi. Ce funcții se caută

De curând, cei de la Profi au postat un anunț de angajare pe o platformă cu un astfel de profil. Se caută un candidat al cărui salariu poate fi cuprins între 5.000 și 6.000 de lei, în funcție de experiență, dar și de competențe.

ADVERTISEMENT

Concret, cei de la Profi au nevoie de un asistent translator. Pe lângă remunerația menționată vor exista și alte beneficii, adică: traininguri profesionale, reduceri la servicii medicale, beneficii aniversare, posibilitatea de specializare, dezvoltare profesională și personală și posibilitatea de a fi avansat pe funcții.

Asistentul de traducător va asigura suportul administrativ și de traducere/interpretare, din română în rusă, în engleză și invers. Se vor elabora și documente în cele trei limbi, pe lângă traducere. Cunoștințele de rusă trebuie să fie avansate și de engleză la nivel mediu.

ADVERTISEMENT

Ce calități trebuie să aibă viitorul asistent traducător de la Profi

Viitorul asistent traducător de la Profi trebuie să aibă și abilități de organizare, comunicare și de relaționare, să aibă disponibilitatea pentru deplasări frecvente, în interes de serviciu, să dețină cunoștințe de operare PC la nivel avansat și să cunoască gramatica celor trei limbi, mai ales a limbii române.

”Bunatatea este limbajul nostru comun la Profi, iar asta se reflecta in actiunile pe care le desfasuram din grija pentru toti colegii nostri.

ADVERTISEMENT

_Investim in oamenii care ne reprezinta, oferind traininguri profesionale;
– O platforma de beneficii fixe – beneficii aniversare, discounturi pentru servicii medicale si multe alte oferte negociate cu diversi parteneri, care vin in intampinarea nevoilor tale.
– Oferim posibilitatea dе specializare, dezvoltare profesionala si personala;
– Oferim posibilitati reale dе promovare”, apare în anunțul de angajare de pe site-ul oficial al supermarketului.

Profi mai are deschise și alte poziții, printre care: tehnician IT helpdesk, manager proiect deschideri, responsabil deschideri magazine, responsabil regional securitate, stivuitorist, preparator marfă și expert îmbunătățire procese.

ADVERTISEMENT

Profi este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din țară. Este unul dintre principalii competitori pentru restul retailerilor renumiți precum Cora, Auchan, Lidl, Carrefour, Kaufland, Mega Image sau Penny.

De aproape 22 de ani Profi există pe piața din România. Are la nivel național peste 1600 de magazine, în peste 681 de localități, până în prezent. Primul magazin Profi s-a deschis în Timișoara, pe 29 iunie, anul 2000.

”Profi este cel mai mare angajator privat din România, care se mândrește cu peste 2.000 de colegi promovați anual. În 2021, Profi a introdus un nou concept de magazin – care, în baza succesului de care se bucură, urmează să se extindă în întreaga rețea – lucru ce punctează încă un pas important în evoluția companiei”, mai apare pe site-ul oficial al Profi.

ADVERTISEMENT
Tags:
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Cel mai mare eșec din viața lui Hagi. Un divorț uluitor
Cel mai mare eșec din viața lui Hagi. Un divorț uluitor
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația