News

Profiler FBI, despre criminalul fetiței de 12 ani: „Știind date despre el, acel polițist poate să afle unde s-a dus”

Profiler FBI, despre criminalul fetiței de 12 ani din București. Cum ar putea fi găsit ucigașul minorei, potrivit specialiștilor
07.06.2023 | 07:13
Profiler FBI despre criminalul fetitei de 12 ani Stiind date despre el acel politist poate sa afle unde sa dus
Profiler FBI, despre crimnalul fetiței de 12 ani. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Profiler FBI, despre criminalul fetiței de 12 ani. Mihaela Brooks a dat un sfat, în cadrul unei emisiuni la Antena 3 CNN, polițiștilor care îl caută pe ucigașul copilei de 12 ani din București.

Profiler FBI, despre crimnalul fetiței de 12 ani. Cum ar putea fi găsit ucigașul

Descoperirea macabră dintr-un apartament închiriat, din Sectorul 4 al Capitalei, a șocat întreaga lume. Testele genetice au scos la iveală faptul că în lada canapelei era cadavrul unei fetițe de 12 ani. Mama minorei și concubinul acesteia sunt principalii suspecți.

ADVERTISEMENT

Mihaela Brooks, profiler FBI, a vorbit despre această situație. Ea a spus că pentru a afla unde se ascunde criminalul, oamenii legii trebuie mai întâi de toate să obțină mai multe date despre el.

„Trebuie făcut un profil geografic al suspectului. Nu am datele lui. Pentru că fiecare criminal, chiar și noi avem o hartă mentală unde să ne ascundem, unde să mergem, cum să mergem.
Știind date despre el, acel polițist poate să afle unde s-a dus”, a transmis profilerul FBI, potrivit Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Amintim că victima, Anamaria Constantin, a fost dată dispărută de tatăl ei biologic cu o lună în urmă. Tot atunci, familia a constatat că și mama ei, Monica Constantin, a dispărut. Rudele îl consideră vinovat pe concubinul femeii, Ilie Marcel Șerbuc.

Mama fetiței a fost arestată în Spania

Marți, polițiștii au dat de urma femeii,în Spania, acolo unde lucra. Monica Constantin a fost arestată. Iubitul acesteia este și el căutat în toată Europa, fiind suspect în acest caz terifiant.

ADVERTISEMENT

Inițial s-a crezut că trupul neînsuflețit ar fi chiar al mamei copilei. Însă, testele ADN au stabilit că victima este fetița de 12 ani. Minora dispăruse acum o lună de zile, potrivit anchetei.

”La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din municipiului București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

ADVERTISEMENT

Crima ar fi avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Ultima persoană care a vorbit cu Anamaria este bunica fetiței, pe data de 17 aprilie, atunci când se afla în custodia mamei sale, pentru a petrece sărbătorile pascale.

De atunci, nimeni nu a mai auzit de fetiță, dar nici de mama acesteia. Anunțul privind dispariția minorei a venit, însă, cu aproximativ o lună de zile în urmă, atunci când tatăl biologic al fetei a mers la Poliție.

ADVERTISEMENT