News

Profilerul Mihaela Brooks, anunț surprinzător în cazul Caracal: ”Gheorghe Dincă nu e un lup singuratic”

01.10.2019 | 20:56
Profilerul Mihaela Brooks anunt surprinzator in cazul Caracal Gheorghe Dinca nu e un lup singuratic
ADVERTISEMENT

Cazul Caracal este departe de a se încheia. Anchetatorii nu au mai descoperit probe noi, în schimb tot mai multe persoane sunt de părere că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt în viață, dar trimise în străinătate. Profilerul de origine română care locuiește în America Mihaela Brooks a analizat profilul criminalului de la Caracal și a ajuns la concluzia că suspectul nu a acționat singur.

Gheorghe Dincă nu este criminal în serie, iar fetele sunt în viață, spune un profiler

Profilerul FBI Mihaela Brooks a analizat cazul Caracal și a ajuns la o nouă concluzie. „Gheorghe Dincă nu este un lup singuratic și niciun criminal în serie, a spus specialistul în criminal profiling într-o intervenție telefonică pentru emisiunea „Acces Direct”. În luna august Mihaela Brooks avea mai multe motive pentru care considera că analiza ADN legat de rămășițele găsite în butoi nu este concludentă.

ADVERTISEMENT

„Din cenușă nu se poate obține ADN. Orice om de știință poate confirma asta. Este imposibil să spui, tu ca specialist că cenușa aparține Alexandrei. Vaselina nu arde. S-a spus că ucigașul a turnat 3 kilograme de vaselină în butoi, aceasta nu arde”, spunea profilerul de origine română stabilit peste Ocean, potrivit stirilekanald.ro.

Dincă a omorât două adolescente
Gheorghe Dincă nu are profilul unui criminal în serie, spune Mihaela Brooks. Sursa foto: antena3.ro

Unchiul Alexandrei Măceșanu a angajat detectivi pentru găsirea nepoatei sale

Alexandru Cumpănașu, unchiul adolescentei de 15 ani dispărută în luna iulie, a angajat mai mulți detectivi care să afle ce s-a întâmplat cu nepoata sa. Avocatul familiei Măceșanu a dezvăluit faptul că anchetatorii lui Alexandru Cumpănașu au descoperit că inculpatul Gheorghe Dincă are legături cu două rețele de trafic de carne vie.

ADVERTISEMENT

În același timp un martor a mărturisit că a văzut-o pe Luiza Melencu pe o stradă din Italia în timp ce practica prostituția. Dezvăluirile nu sunt foarte credibile, mai ales că fata a fost văzută singură așa că ar fi putut apela la autorități.