Pariuri sportive

Profit fabulos! A câștigat peste 120.000 de lei la pariuri cu 30 de meciuri

Un parior a dat lovitura, reușind să câștige peste 120.000 de lei la pariuri. Biletul cu 30 de evenimente arată de-a dreptul spectaculos.
13.11.2023 | 19:35
Profit fabulos A castigat peste 120000 de lei la pariuri cu 30 de meciuri
Un parior a dat lovitura, reușind să câștige peste 120.000 de lei la pariuri. Biletul cu 30 de evenimente arată de-a dreptul spectaculos. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Profitul major la pariuri a venit la doar câteva zile după ce un alt parior a dat lovitura, reușind să câștige aproximativ 150.000 de lei. Pe lângă inspirația de a alege meciurile, el a știut să dea și cash out la momentul potrivit.

Inspirația la pariuri i-au adus un câștig de peste 120.000 de lei

Sfârșitul de săptămână s-a dovedit extrem de productiv pentru un parior. Meciurile tari din campionatele Europei au adus un adevărat câștig pentru un jucător inspirat și norocos. A beneficiat din plin de toate bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru s-a decis să joace nu mai puțin de 30 meciuri de fotbal din oferta extrem de bogată a weekend-ului ce abia s-a încheiat. Extrem de inspirat, el a alternat variantele jucate, de la final la total goluri până la pauză/final, și așa s-a ales cu un BigWin imens.

A ales să joace un bilet extrem de sigur, cea mai mare cotă bifată fiind 1,57. În final a beneficiat de o cotă totală de 6.863,49 pe care a mizat doar 7 de lei. Omul nostru practic a renunțat la o bere pentru a-și face un stoc important în vederea Sărbătorilor ce urmează.

ADVERTISEMENT

câștig pariuri

Câștigul total la pariuri s-a ridicat la suma de 120.111,20 de lei. De precizat este faptul că 72.066,72 de lei din suma totală au venit ca urmare a SuperBonusului oferit cu maximă generozitate de Superbet.

câștig pariuri

Cum putea pierde biletul la ultimul meci

Așa cum era și normal, un bilet cu atât de multe partide nu poate deveni câștigător decât dacă beneficiază și de puțin noroc. Iar inspiratul parior l-a avut de partea sa din plin la câteva partide.

ADVERTISEMENT

câștig pariuri

Cele mai mari emoții au venit de la întâlnirea Benfica – Sporting, la care a jucat ”peste 1,5”, la o cotă de 1,25. Ultimul meci de pe bilet, derby-ul Portugaliei putea să-i strice toată bucuria. Și asta pentru că oaspeții au condus cu 1-0 până în final, dar gazdele au întors soarta jocului în minutul 90+4 și 90+7.

câștig pariuri

Un alt joc în care pulsul a fost la maxim a venit din SuperLiga. La jocul Farul Constanța – FC Hermannstadt a jucat peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,36. Iar șansa a purtat numele lui Baba Alhassan, cel care a înscris golul de 1-1 în minutul 90+1.

ADVERTISEMENT

câștig pariuri

Au mai fost câteva jocuri  care au fost pe muchie de cuțit, dar în cele din urmă s-a dovedit că omul nostru a făcut alegerile corecte. Mai ales că a știut să profite din plin de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT
Afacerea unor buzoieni care câştigau o avere de pe urma oamenilor. Se puneau...
Afacerea unor buzoieni care câştigau o avere de pe urma oamenilor. Se puneau în faţă la ghişeul de Permise apoi vindeau locurile
Viața
Viața "secretă" a lui Victor Pițurcă. Mărturii dureroase despre trecutul fostului selecționer
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Hagi „fierbe“: Ianis, amenințat cu excluderea de la Euro 2024! Declarațiile care nasc...
Hagi „fierbe“: Ianis, amenințat cu excluderea de la Euro 2024! Declarațiile care nasc o situație explozivă
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
A MURIT unul dintre cei mai mari actori! A fost un adevărat pionier...
A MURIT unul dintre cei mai mari actori! A fost un adevărat pionier și inovator
Preparatul de Crăciun, care e otravă. Distruge organismul
Preparatul de Crăciun, care e otravă. Distruge organismul
Este anunţul momentului pentru Halep! Final de carieră!
Este anunţul momentului pentru Halep! Final de carieră!
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
Fabrică din România închisă din cauza pierderilor. Câți oameni vor fi concediați
Fabrică din România închisă din cauza pierderilor. Câți oameni vor fi concediați
Testul pe care îl pică 7 din 10 români. Mută un singur băț...
Testul pe care îl pică 7 din 10 români. Mută un singur băț de chibrit, în mai puțin de 20 de secunde, pentru a obține rezultatul corect
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română