Pariuri sportive

Profită acum de cota zilei la Euro 2024. Ce trebuie să joci la România – Ucraina

România - Ucraina este prima partidă a „tricolorilor” la EURO 2024. Fii pe fază și profită de cota zilei la pariuri de la MOZZART BET.
16.06.2024 | 22:20
Profita acum de cota zilei la Euro 2024 Ce trebuie sa joci la Romania  Ucraina
România - Ucraina este primul meci al „tricolorilor” la EURO 2024. Fii pe fază și profită de cota zilei
ADVERTISEMENT

România – Ucraina este prima partidă a „tricolorilor” la EURO 2024. Duelul are loc pe data de 17 iunie, de la ora 16:00, în prima etapă a Campionatului European din Germania, pe stadionul Allianz Arena din Munchen. Cota zilei la MOZZART BET este extrem de ofertantă și te ajută să faci profit la pariuri.

România – Ucraina este primul meci al „tricolorilor” la EURO 2024. Fii pe fază și profită de cota zilei

România – Ucraina este primul meci al grupei E de la EURO 2024. Echipele antrenate de Edi Iordănescu și Serghei Rebrov țintesc o calificare în faza următoare a Campionatului European din Germania.

ADVERTISEMENT

Înainte de meciul direct dintre cele două echipe, România a jucat două partide amicale în care nu a reușit să marcheze niciun gol, cu Bulgaria (0-0) și Liechtenstein (0-0). De cealaltă parte, Ucraina și-a făcut încălzirea pentru turneul final cu Polonia (1-3) și cu Moldova (4-0).

De-a lungul timpului, meciurile directe au fost dominate de România, care în ultima partidă a înscris de trei ori. Astfel, cota zilei la MOZZART BET pe care am ales-o este de 5,90 cu pronosticul „România câștigă și marchează peste 1,5 goluri”. 

ADVERTISEMENT

România domină în meciurile directe

Partida din cadrul grupei E va reprezenta întâlnirea cu numărul șase între cele două formații. România a reușit să câștige de 3 ori, în schimb ce Ucraina s-a impus de două ori.

Ultimul meci direct dintre cele două datează din 2016, unde Ucraina s-a impus cu scorul de 4-3 într-o partidă amicală, chiar înaintea turneului final din Franța. Pentru România au înscris Torje, Alibec și Stanciu.

ADVERTISEMENT

Profită din plin de cota zilei la MOZZART BET cu pronosticul „România câștigă și marchează peste 1,5 goluri”. România este o echipă cu un spirit al victoriei și care reușește să se motiveze bine în meciurile importante.

România nu a pierdut niciun meci în campania de calificare

Selecționata lui Edi Iordănescu a fost una dintre cele mai mari surprize în campania de calificare la EURO 2024. „Tricolorii” nu au pierdut niciun meci în grupă, având un bilanț de șase victorii și patru rezultate de egalitate.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, România a avut și cea mai bună apărare din grupă, cu doar cinci goluri luate. Fotbaliștii naționalei s-au calificat la turneul final din Germania după primul loc, reușind să obțină patru puncte cu Elveția, naționala considerată favorită pentru câștigarea grupei.

  • 5,90 este cota oferită de MOZZART BET pentru „România câștigă și marchează peste 1,5 goluri” în partida România – Ucraina 
ADVERTISEMENT