Pariuri sportive

Profitați acum de pariul zilei. Cotă de neratat pentru ca Anglia să câștige Grupa C la EURO 2024

Pariul zilei la Favbet pune în joc cote de-a dreptul ofertante. Grupa C de la EURO 2024 se anunță a fi una dominată clar de echipa națională a Angliei.
16.06.2024 | 14:50
Profitati acum de pariul zilei Cota de neratat pentru ca Anglia sa castige Grupa C la EURO 2024
Biletul zilei la FAVBET din grupa C de la EURO 2024. Sursă foto: hepta
ADVERTISEMENT

Grupa C de la EURO 2024 se anunță a fi dominată de Anglia, principala favorită de la această ediție a Campionatului European. Primul meci al grupei este cel dintre Slovenia și Danemarca, care are loc pe MHPArena la Stuttgart, pe data de 16 iunie, de la ora 19:00. Trei ore mai târziu, finalista de la Campionatul European debutează la turneul final împotriva Serbiei. FAVBET îți dă șansa să faci profit cu pariuri speciale extrem de interesante.

Pariul zilei la Favbet. Cotă profitabilă pentru Anglia să câștige Grupa C la EURO 2024

Grupa C este una în care, pe lânga marea favorită Anglia, se poate întâmpla orice. Slovenia, Danemarca și Serbia completează grupa C a turneului final, la care locul 2 se dispută între trei echipe. Meciurile se anunță a fi foarte echilibrate, dar și spectaculoase prin prisma jucătorilor de o valoare incontestabilă.

ADVERTISEMENT

FAVBET a lansat pariuri speciale dedicate fiecărei grupe și echipe naționale participante la turneul final din Germania. Ai ocazia să explorezi mai multe opțiuni disponibile și să profiți de ele pentru a câștiga la pariuri. De exemplu, în ceea ce privește Grupa C, pariorii pot alege să mizeze pe naționala pe care o consideră suficient de puternică pentru a termina grupa pe primul loc.

Concret, Pariul zilei la FAVBET include și pronosticul „câștigătoarea Grupei C”. Pariorii au la dispoziție o cotă de 1,36, dacă va alege să mizeze pe varianta „Anglia câștigă Grupa C”. Serbia este văzută cu o cotă de 8,50 în a câștiga grupa, pe când Danemarca are o cotă de 5,00 în a termina pe prima poziție.

ADVERTISEMENT

Pariuri speciale la FAVBET. Distrează-te și profită în același timp cu EURO 2024

Un alt pariu special la FAVBET este acela că poți să anticipezi momentul în care fiecare națională se va opri la EURO 2024. Raportându-ne din nou la Grupa C de la turneul final, avem cota de ,.30, dacă mizăm pe varianta „Danemarca se va opri în grupele competiției”.

De asemenea, Pariul zilei poate include pronosticul „Serbia va câștiga EURO 2024”, care are o cotă de 75,00. Pariurile speciale oferite cu generozitate de FAVBET sunt multe și extrem de atrăgătoare.

ADVERTISEMENT

Un alt pariu special se referă la numărul de puncte acumulate în total, în grupe de fiecare națională. „Slovenia va acumula peste 2,5 puncte în Grupa B la EURO 2024”, are o cotă de 1,95.

Pariul zilei la FAVBET! Cote fantastice pentru turneul final din Germania

Cum era de așteptat, în pariurile speciale pentru EURO 2024 a fost inclusă și varianta „Locul 1/Locul 2” în grupa C de la EURO 2024. Dacă alegem să mizăm pe variantă „Locul 1 Anglia/ Locul 2 Serbia”, vom avea o cotă 3,60 la FAVBET.

ADVERTISEMENT

În „optimile” EURO 2024 se califică primele două echipe din fiecare grupă, dar și cele mai bune 4 locuri 3. Stai cu ochii pe FAVBET pentru cele mai avantajoase cote și cele mai tari pronosticuri. Profită din plin de EURO 2024 cu pariuri speciale inedite.

  • 4,80 este cota oferită de FAVBET pentru pronosticul „Anglia va câștiga EURO 2024”
ADVERTISEMENT