Pariuri sportive

Profitați acum de pariul zilei. Cotă fabuloasă pentru ca un portar să execute un penalty la EURO 2024

Pariul zilei la Favbet pune în joc cote de-a dreptul ofertante de la EURO 2024, iar una dintre acestea vine de la varianta ca un portar să execute un penalty.
06.07.2024 | 21:46
Profitati acum de pariul zilei Cota fabuloasa pentru ca un portar sa execute un penalty la EURO 2024
Pariul zilei la Favbet pune în joc cote de-a dreptul ofertante de la EURO 2024, iar una dintre acestea vine de la varianta ca un portar să execute un penalty. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

EURO 2024 a ajuns în faza meciurilor cu o miză uriașă și nu puține sunt jocurile care ajung să se decidă ori printr-un mic detaliu, ori la loviturile de departajare. FAVBET îți dă șansa să faci profit cu pariuri speciale extrem de tentante.

Pariul zilei la Favbet. Cotă fabuloasă pentru ca un portar să execute un penalty la EURO 2024

Doar câteva partide ne mai despart de momentul în care vom ști câștigătoarea EURO 2024, însă până acolo este încă un drum, lung și anevoios. FAVBET a profitat din plin de acest final nebun și a introdus la pariul zilei varianta de a miza pe faptul că un portar va executa un penalty.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că șansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de mici, dar la acest nivel portarii trebuie să fie pregătiți pentru absolut orice, iar selecționerii pot decide în orice clipă că au nevoie de ei pentru a face diferența.

Și nu numai în poartă, ci și acolo unde jucătorii de câmp nu au putut să aducă plusul scontat. Și pentru ca pariul să fie și mai atractiv, FAVBET a decis să plătească și dacă un portar va ajunge să execute chiar și la loviturile de departajare, nu numai în timpul propriu-zis al întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Concret, pariul zilei la FAVBET include pronosticul ”Portarul va executa o lovitură de la 11 metri (inclusiv loviturile de departajare)”. Pariorul nostru are la dispoziție o cotă de 9,00, dacă va alege să mizeze pe faptul că acest lucru se va întâmpla.

Care sunt portarii ce pot face verde pariul zilei

Înainte să spuneți că acest lucru este imposibil, vă propunem să facem o analiză a portarilor care au ajuns deja în semifinalele competiției. În acest moment se știe că Spania va da piept cu Franța pe Allianz Arena din Munchen.

ADVERTISEMENT

Ambele formații au doi portari colosali care nu ar spune nu dacă ar trebui să execute un penalty. Ibericii vin cu Unai Simon, care s-a impus în fața unor nume mult mai mari, în timp ce urmașul lui Hugo Lloris în poarta ”albaștrilor” este Mike Maignan.

Este adevărat că niciun portar nu a reușit deocamdată să marcheze la EURO 2024, dar asta nu înseamnă că nu putem avea o premieră chiar în fazele finale ale competiției ce se desfășoară în Germania.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut ce ne rezervă acest final încins de Campionat European, însă cine vrea să riște pe varianta ca un portar să execute o lovitură de 11 metri poate da marea lovitură și să-și rotunjească veniturile.

  • 9,00 este cota oferită de FAVBET pentru pronosticul ”Portarul va executa o lovitură de la 11 metri (inclusiv loviturile de departajare)”

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Soţia lui Ionel Dănciulescu, apariţie răvăşitoare lângă soţul său. Mihaela întoarce toate privirile
Soţia lui Ionel Dănciulescu, apariţie răvăşitoare lângă soţul său. Mihaela întoarce toate privirile
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Adevărul din spatele palmelor. De ce l-a lovit Prodanca pe Alexa
Adevărul din spatele palmelor. De ce l-a lovit Prodanca pe Alexa
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink