Pariuri sportive

Profitați acum de pariul zilei. Cotă fabuloasă pentru Italia să câștige Grupa B la EURO 2024

Pariul zilei la Favbet pune în joc cote de-a dreptul ofertante. Grupa B de la EURO 2024 se anunță a fi una extrem de echilibrată.
15.06.2024 | 13:01
Profitati acum de pariul zilei Cota fabuloasa pentru Italia sa castige Grupa B la EURO 2024
Profitați acum de pariul zilei. Cotă fabuloasă pentru Italia să câștige Grupa B la EURO 2024. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Grupa B de la EURO 2024 se anunță a fi cea mai echilibrată de la această ediție a Campionatului European, dar și cea mai spectaculoasă. Primul meci al grupei este cel dintre Spania și Croația, care are loc la Berlin, pe data de 15 iunie, de la ora 19:00. Trei ore mai târziu, deținătoarea trofeului debutează la turneul final împotriva Albaniei. FAVBET îți dă șansa să faci profit cu pariuri speciale extrem de tentante.

Pariul zilei la Favbet. Cotă fabuloasă pentru Italia să câștige Grupa B la EURO 2024

Grupa B a fost denumită și „grupa morții” a acestei ediții de EURO, asta și datorită faptului că din ea fac parte Italia și Spania, foste câștigătoare ale competiției, dar și Croația, care a reușit să obțină argintul și bronzul la ultimele două ediții ale Campionatului Mondial. Grupa este extrem de echilibrată, iar meciurile se anunță a fi foarte spectaculoase. FAVBET a profitat din plin de turneul final și a introdus o nouă rubrică.

ADVERTISEMENT

Favbet a lansat pariuri speciale dedicate fiecărei grupe și echipe naționale participante la turneul final din Germania. Ai ocazia să explorezi mai multe opțiuni disponibile și să profiți de ele pentru a câștiga la pariuri. De exemplu, în ceea ce privește Grupa B, pariorii pot alege să mizeze pe naționala pe care o consideră suficient de puternică pentru a termina grupa pe primul loc.

Concret, Pariul zilei la FAVBET include pronosticul „câștigătoarea Grupei B?”. Pariorul nostru are la dispoziție o cotă de 3,20, dacă va alege să mizeze pe varianta „Italia câștigă Grupa B”.

ADVERTISEMENT

Pariuri speciale la FAVBET. Distrează-te și profită în același timp cu EURO 2024

Un alt pariu special la FAVBET este acela că poți să anticipezi momentul în care fiecare națională se va opri la EURO 2024. Raportându-ne din nou la Grupa B de la turneul final, avem cota de 8,00, dacă mizăm pe varianta „Spania se va opri în grupele competiției”. 

De asemenea, Pariul zilei poate include pronosticul „Croația va câștiga EURO 2024”, care are o cotă de 35,00. Pariurile speciale oferite cu generozitate de FAVBET sunt multe și extrem de atrăgătoare.

ADVERTISEMENT

Un alt pariu special se referă la numărul de puncte acumulate în total, în grupe de fiecare națională. „Albania va acumula peste 1,5 puncte în Grupa B la EURO 2024”, are o cotă de 2.80.

Pariul zilei la FAVBET! Cote fantastice pentru turneul final din Germania

Cum era de așteptat, FAVBET a inclus în pariurile speciale pentru EURO 2024 varianta „Locul 1/Locul 2” în grupa B de la EURO 2024. Dacă alegem să mizăm pe variantă „Locul 1 Italia/ Locul 2 Croația”, vom avea o cotă 7,50 la FAVBET.

ADVERTISEMENT

În „optimile” EURO 2024 se califică primele două echipe din fiecare grupă, dar și cele mai bune 4 locuri 3. Stai cu ochii pe FAVBET pentru cele mai avantajoase cote și cele mai tari pronosticuri. Profită din plin de EURO 2024 cu pariuri speciale inedite.

  • 16.00 este cota oferită de FAVBET pentru pronosticul „Italia va câștiga EURO 2024”
ADVERTISEMENT