Pariuri sportive

Profitați acum de pariul zilei. Cotă fabuloasă pentru Olanda să câștige Grupa D la EURO 2024

Pariul zilei la Favbet pune în joc cote de-a dreptul ofertante. Grupa D de la EURO 2024 se anunță a fi una extrem de echilibrată.
17.06.2024 | 15:25
Profitati acum de pariul zilei Cota fabuloasa pentru Olanda sa castige Grupa D la EURO 2024
Profitați acum de pariul zilei. Cotă fabuloasă pentru Olanda să câștige Grupa D la EURO 2024. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Grupa D de la EURO 2024 se anunță a fi una dintre cele mai interesante de la această ediție de Campionat European. Primul meci al grupei deja s-a disputat deja. Olanda a reușit să o învingă pe Polonia cu scorul de 2-1. Al doilea meci are loc pe data de 17.06, de la ora 22:00, pe stadionul Merkur Spiel – Arena din Dusseldorf, acolo unde Austria o întâlnește pe Franța.

Profitați acum de pariul zilei. Cotă fabuloasă pentru Olanda să câștige Grupa D la EURO 2024

Grupa D are în prim plan o fostă campioană europeană și vicecampioana mondială. Este vorba despre Olanda și Franța, cele două echipe care sunt favorite la câștigarea competiției. Din această grupă mai fac parte formații care pot pune probleme, cum ar fi Polonia sau Austria.

ADVERTISEMENT

Grupa este extrem de echilibrată, iar meciurile se anunță a fi foarte spectaculoase. FAVBET a profitat din plin de turneul final și a introdus o nouă rubrică.

Favbet a lansat pariuri speciale dedicate fiecărei grupe și echipe naționale participante la turneul final din Germania. Ai ocazia să explorezi mai multe opțiuni disponibile și să profiți de ele pentru a câștiga la pariuri.

ADVERTISEMENT

De exemplu, în ceea ce privește Grupa D, pariorii pot alege să mizeze pe naționala pe care o consideră suficient de puternică pentru a termina grupa pe primul loc.

Concret, Pariul zilei la FAVBET include pronosticul „câștigătoarea Grupei D?”. Pariorul nostru are la dispoziție o cotă de 3,00, dacă va alege să mizeze pe varianta „Olanda câștigă Grupa B”.

ADVERTISEMENT

Pariuri speciale la FAVBET. Distrează-te și profită în același timp cu EURO 2024

Un alt pariu interesant oferit de FAVBET este posibilitatea de a prezice etapa în care fiecare echipă națională va fi eliminată la EURO 2024. Raportându-ne din nou la Grupa D, avem o cotă de 2,25 dacă alegem să mizăm pe varianta „Austria va fi eliminată din faza grupelor”. 

De asemenea, pariul zilei mai poate include și varianta „Olanda câștigă Campionatul European”, care are o cotă de 13.00. Pariurile speciale oferite cu generozitate de FAVBET sunt multe și extrem de atrăgătoare.

ADVERTISEMENT

Un alt pariu special se referă la numărul de puncte acumulate în total, în grupe de fiecare națională. „Polonia va acumula peste 2,5 puncte în Grupa D la EURO 2024”, are o cotă de 3.05.

Pariul zilei la FAVBET! Cote fantastice pentru turneul final din Germania

Cum era de așteptat, FAVBET a inclus în pariurile speciale pentru EURO 2024 varianta „câte goluri va încasa naționala Franței” în Grupa D de la EURO 2024. Dacă alegem să mizăm pe varianta „peste 2,5 goluri încasate”, avem o cotă de 2.00

În „optimile” EURO 2024 se califică primele două echipe din fiecare grupă, dar și cele mai bune 4 locuri 3. Stai cu ochii pe FAVBET pentru cele mai avantajoase cote și cele mai tari pronosticuri. Profită din plin de EURO 2024 cu pariuri speciale inedite.

  • 5,10 este cota oferită de FAVBET pentru „Franța va câștiga Campionatul European”

ADVERTISEMENT