Pariuri sportive

Profitați acum de pariul zilei. Cote fabuloase pentru „cine câștigă Grupa A la EURO 2024”

Pariul zilei la Favbet pune în joc cote de-a dreptul ofertante. Grupa A de la EURO 2024 se anunță a fi una extrem de spectaculoasă.
14.06.2024 | 10:52
Profitati acum de pariul zilei Cote fabuloase pentru cine castiga Grupa A la EURO 2024
Pariuri speciale la FAVBET cu ocazia EURO 2024. Profită din plin și dă lovitura. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Grupa A va fi cea care va deschide „balul” la EURO 2024. Germania – Scoția este meciul de deschidere al turneului final, vineri, 14 iunie, ora 22:00. O zi mai târziu, Ungaria o înfruntă pe Elveția, de la ora 16:00, la Koln. FAVBET îți dă șansa să faci profit cu pariuri speciale extrem de tentante.

Pariul zilei la FAVBET . Cote fabuloase pentru „cine câștigă Grupa A la EURO 2024”

Grupa A la EURO 2024 le are în componență pe Germania, Elveția, Scoția și Ungaria. Grupa este extrem de echilibrată, iar meciurile se anunță a fi foarte spectaculoase. FAVBET a profitat din plin de turneul final și a introdus o nouă rubrică.

ADVERTISEMENT

Favbet a inițiat pariuri speciale pentru fiecare grupă și națională de la turneul final din Germania. Profită din plin de variantele puse la dispoziție și dă lovitura la pariuri. De exemplu, dacă ne referim la Grupa A, fiecare parior va putea miza pe naționalele pe care le consideră suficient de puternice încât să termine pe locul 1 și pe locul 2 în grupă.

Concret, Pariul zilei la FAVBET include „Pronostic Locul 1 și Locul 2”. Pariorul nostru are la dispoziție o cotă de 4,30, dacă va alege varianta „Germania – Locul 1 și Scoția – Locul 2”.

ADVERTISEMENT

Pariuri speciale la FAVBET. Distrează-te și profită în același timp cu EURO 2024

Un alt pariu special la FAVBET presupune să anticipezi momentul în care fiecare națională se va opri la EURO 2024. Raportându-ne din nou la Grupa A de la turneul final, avem cota de 6,50, dacă mizăm pe varianta „Germania se va opri în finala competiției”.

De asemenea, Pariul zilei poate include pronosticul „Ungaria va câștiga EURO 2024”, care are o cotă de 77,00. Pariurile speciale oferite cu generozitate de FAVBET sunt multe și extrem de atrăgătoare.

ADVERTISEMENT

Un alt pariu special interesant se referă la numărul de puncte acumulate în total, în grupe de fiecare națională. „Ungaria va acumula sub 2,5 puncte în Grupa A la EURO 2024”, are o cotă de 2,50 la FAVBET, numai bună de pariat.

Pariul zilei la FAVBET! Cote fantastice pentru turneul final din Germania

Inevitabil, FAVBET a inclus în pariurile speciale pentru EURO 2024 varianta „locul ocupat în grupă la final”. „Locul 1 Ungaria în Grupa A la final”, are o cotă de 8,50 la FAVBET.

ADVERTISEMENT

În „optimile” EURO 2024 se califică primele două echipe din fiecare grupă, dar și cele mai bune 4 locuri 3. Stai cu ochii pe FAVBET pentru cele mai avantajoase cote și cele mai tari pronosticuri. Profită din plin de EURO 2024 cu pariuri speciale inedite.

  • 12,00 este cota oferită de FAVBET pentru pronosticul „Germania nu va trece de faza grupelor la EURO 2024”

ADVERTISEMENT