News

Prognoza ANM pentru 6 – 19 decembrie. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Prognoza ANM pentru 6 – 19 decembrie. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în țara noastră. Iată ce temperaturi vor fi.
06.12.2021 | 18:47
Prognoza ANM pentru 6  19 decembrie Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani
ADVERTISEMENT

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră în următoarele două săptămâni, în funcție de fiecare zonă a țării, dar și la munte.

Vremea în Banat

Începând cu data de 8 decembrie, media maximelor va fi de 2 ° C și minimele se vor situa între – 4 ° și – 2 ° C. Vremea se încălzește ulterior în următoarele zile și maximele vor fi de 8 °C.

ADVERTISEMENT

În prima parte a acestui interval, temperaturile vor fi de patru sau 6 °C, în timp ce noaptea se vor înregistra temperaturi sub zero. Probabilitatea de ploaie este mai ridicată în perioada nouă – 12 decembrie.

Vremea în Crișana

În Crișana, temperaturile sunt în scădere începând cu 8 decembrie și maximele vor fi de 1 °C. Ulterior, vremea se mai încălzește în următoarele trei zile și pentru a doua săptămână a acestui interval maximele vor fi de patru sau 5 °C, iar minimele vor fi negative, de – 2 °C.

ADVERTISEMENT

Vor cădea precipitații moderate cantitativ.

Vremea în Transilvania

În Transilvania, primele zile vor fi destul de reci și media va fi de 0 °C. Noaptea se vor înregistra doar – 6 °C și vremea se încălzește pe parcursul zilelor de 10 și 11 decembrie.

Pentru a doua jumătate a acestui interval, maximele estimate sunt de două sau 4 °C.

Precipitațiile vor fi moderate cantitativ mai ales în ziua de 7 decembrie.

Vremea în Maramureș

În Maramureș, în primele zile din acest interval, temperatura va fi mai rece decât ar fi normal și maximele vor fi între 0 °C și – 4 °C, iar apoi vremea se încălzește.

ADVERTISEMENT

În a doua săptămână din prognoza meteo ANM, temperaturile nu vor varia și maximele vor fi de trei sau 4 °C în timp ce minimele vor fi de – 3 °C sau -1 ° C .

Sunt șanse mari de a ploua, mai ales de pe nouă până în 12 decembrie.

Vremea în Moldova

În Moldova, vremea începe să se răcească, mai ales pe opt și nouă decembrie și valorile din timpul zilei vor fi negative.

ADVERTISEMENT

Spre finalul săptămânii se încălzește, maximele fiind chiar de 7 °C.

În a doua săptămână din acest interval maximele vor fi de trei sau 4 °C și noaptea se vor înregistra temperaturi negative.

În ziua de 7 decembrie vor cădea cantități de apă însemnate.

Vremea în Dobrogea

În Dobrogea, vremea va fi una caldă, dar începe să se răcească începând cu data de 8 decembrie, când temperaturile vor scădea până la cinci sau 6 °C.

Spre finalul săptămânii, temperaturile cresc și se pot înregistra chiar și 14 °C.

În a doua săptămână, temperaturile se vor menține conform celor precizate deja și maxima va fi de 7 °C .

Vremea în Muntenia

În Muntenia, vremea va fi mai caldă decât ar fi normal, temperaturile înregistrate fiind și de 0 °C. Spre finalul săptămânii se încălzește iarăși și minimele vor fi de trei sau 4 °C.

Vremea se răcește iar după 12 decembrie și temperaturile vor fi de cinci sau 7 °C . Precipitațiile vor fi însemnate în data de 7 decembrie.

Vremea în Oltenia

În Oltenia, vremea începe să se răcească și vor fi maxime de patru sau 5 °C. Vremea începe să se încălzească după aceea și temperaturile vor ajunge la 8 °C pe timpul zilei.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi caracterizată de temperaturi în scădere cu medii de – 4 °C și minime de – 8 și – 6 °C. Precipitațiile vor fi însemnate cantitativ pe șase și 7 decembrie.

ADVERTISEMENT