News
notix pixel id

Prognoza ANM pentru weekendul 20-21 aprilie. Meteorologii anunță ninsori. Când se îndreaptă vremea

18.04.2019 | 10:26
Prognoza ANM pentru weekendul 20-21 aprilie. Meteorologii anunță ninsori. Când se îndreaptă vremea
Prognoza ANM pentru weekend 20-21 aprilie. Meteorologii anunță ninsori

Meteorologii au emis prognoza pentru weekendul 20-21 aprilie, iar veștile nu sunt chiar bune. Vremea se va menține în general închisă și temporar își vor face simțită prezența și precipitațiile. Cerul va fi înnorat, când temporar va ploua slab, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în special în prima parte a zilei.

Prognoza ANM pentru weekendul 20-21 aprilie 2019

Maxima va fi mai scăzută decât norma specifică perioadei, aducând în prim plan o vreme rece, iar aceasta se va situa în jurul valorii de 12 grade, în timp ce minima va fi de 4…6 grade Celsius. Sâmbătă, 20 aprilie, cerul va fi mai mult noros în regiunile sudice, estice și parțial în cele centrale. Pe arii restrânse va ploua, în special în cursul zilei. În restul țării, cerul va fi variabil, iar precipitațiile vor apărea izolat, îndeosebi după-amiaza.

Maximele vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă, așa că se vor încadra între 9 și 19 grade Celsius, cele mai ridicate regăsindu-se în nord-vestul teritoriului. Minimele vor fi curprinse între -1 și 8 grade Celsius, iar cele mai scăzute valori se vor întâlni în depresiuni.

Prognoza ANM pentru weekend 20-21 aprilie. Meteorologii anunță ninsori. Când se îndreaptă vremea
Vremea se va menține în general închisă și temporar își vor face simțită prezența și precipitațiile

 

Se anunță temperaturi scăzute și ninsori la munte

Duminică, 21 aprilie, vremea va fi în general frumoasă în vestul și nordul țării, cu cer variabil și valori termice apropiate de cele normale anotimpului în care ne aflăm. În restul regiunilor, se semnalează înnorări, pe arii restrânse trecător va ploua slab.

Valorile termice se vor situa sub mediile multianuale specifice datei. La munte vori fi înnorărim precipitații mixte care, ulterior, vor aduce ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a zilei în dus-est și la munte. Maximele se vor încadra între 8 și 19 grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între -5 și 8 grade Celsius. Temperaturile scăzute vor fi însoțile și de brumă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri