News

Prognoza meteo 1 aprilie. Vremea se încălzește, dar va ploua izolat

31.03.2019 | 22:30
Prognoza meteo 1 aprilie Vremea se incalzeste dar va ploua izolat
ADVERTISEMENT

Meteorologii anunță că vremea se încălzește ușor pe data de 1 aprilie, da temperaturile vor fu sub cele normale pentru această perioadă. Vor fi înnorări temporare și va ploua slab, pe arii restrânse în jumătatea nordică a țării, iar în rest cerul va fi variabil.

Vântul va avea intensificări la munte, iar la cote mai reduse și în estul și sud-estul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 11 grade în estul Transilvaniei și în nordul Moldovei și 21 de grade în Bnaat și în Oltenia, iar cele minime se vor încadra între -4 și 10 grade.

ADVERTISEMENT

Izolat, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Vremea în București

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă va coborî până la 4 grade Celsius. Vântul va bate cu rafale care pot atinge chiar și 35 de kilometri pe oră. Sunt doar 2% șanse de precipitații.

Prognoza meteo 1 aprilie
Prognoza meteo 1 aprilie

Vremea în Brașov

Brașovenii vor avea parte de o vreme caricioasă pe data de 1 aprilie. Temperaturile maxime vor ajunge la 17 grade Celsius, iar cele minime vor coborî pânî la – 2 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt de 40% în prima parte a zilei, ca spre finalul acesteia să ajungă chiar la 50%.

ADVERTISEMENT
Prognoza meteo 1 martie
Prognoza meteo 1 martie

Vremea în Cluj-Napoca

Clujenii vor avea parte de o vreme relativ frumoasă, pe data de 1 aprilie. Cerul va fi parțial noros, dar temperaturile maxime vor atinge 19 grade Celsius, pe când cea minimă va coborî până la 4 grade Clsius. Vântul va adia cu 17 kilometri pe oră.

 

Prognoza meteo 1 martie
Prognoza meteo 1 martie

Vremea în Constanța

Cerul va fi parțial acoperit de nori, în Constanța, iar a doua parte a zilei de 1 aprilie va fi la fel. Temperaturile maxime vor ajunge la 17 grade Celsius, iar cea minimă va coborî până la 6 grade Celsius. Vântul va sufla cu 22 de kilometri pe oră, în prima parte a zilei, iar spre seară rafalele se vor înteți și vor atinge chiar și 35 de kilometri pe oră.

ADVERTISEMENT
Prognoza meteo 1 martie
Prognoza meteo 1 martie