Sporturi

Prognoza meteo 14 iulie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și Iași! Unde va lovi furtuna!

13.07.2019 | 22:00
Prognoza meteo 14 iulie Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Brasov si Iasi Unde va lovi furtuna

Meteorologii au emis prognoza meteo valabilă pentru data de 14 iulie! Vremea devine înstabilă în aproape toată țara, unde vor avea loc înnorări, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Se vor semnala căderi de grindină, iar cantitățile de apă în intervale scurte de timp sau prin cumulare vor depăși local 20…25 l/mp și izolat 30…35 l/mp, cu precădere în zonele montane și submontane și în regiunile sudice. Temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale pentru mijlocul lunii iulie, astfel că maximele vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, iar minimele între 9 și 19 grade.

Vremea în București

Gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat și se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura aerului, mai coborâtă decât în mod normal pentru mijlocul lunii iulie, va avea maxima de 24 de grade și minima de 13 grade Celsius.

Prognoza meteo 14 iulie
Prognoza meteo 14 iulie

Vremea în Constanța

Turiștii care se vor afla pe litoral duminică vor avea parte de o zi ploioasă, dar și de o posibilă furtună! Temperatura maximă va atinge 24 de grade Celsius, pe când cea minimă nu va coborâ de 18 grade Celsius. Vântul va sufla cu 20 de kilometri pe oră, iar șansele de precipitații sunt de 61%!

Prognoza meteo 14 iulie
Prognoza meteo 14 iulie

Vremea în Brașov

Brașovenii au parte de o zi ploioasă și răcoroasă! Temperaturile maxime nu vor depăși 19 grade Celsius, iar cele minime vor coborâ până la 10 grade Celsius. Sunt șanse de 62% să plouă și 40% șanse să se formeze chiar și furtuni! Cu toate acestea, vântul va adia cu 11 kilometri pe oră!

Prognoza meteo 14 iulie
Prognoza meteo 14 iulie

Vremea în Iași

Vremea în Iași se anunță una ploioasă. Vor fi 20 de grade Celsius, iar seara temperatura va scădea până la 13 grade Celsius. Sunt 67% șanse de ploi și 40% șanse de furtuni violente, cu fulgere și tunete! Vântul va adia cu 18 kilometri pe oră!

Prognoza meteo 14 iulie
Prognoza meteo 14 iulie