News

Prognoza meteo 15 – 21 aprilie. ANM a anunțat cum va fi vremea săptămâna viitoare

14.04.2019 | 13:44
Prognoza meteo 15  21 aprilie ANM a anuntat cum va fi vremea saptamana viitoare

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru săptămâna 15 – 21 aprilie 2019. După ce am avut parte de averse, ploi, însoțite de descărcări electrice și temperaturi modeste, în intervalul menționat, vremea se apropie de normalul termic al perioadei.

Prognoza meteo 15 – 21 aprilie

Cerul va fi în continuare temporar noros, vom mai avea parte de precipitații mixte, însă izolat, dar se poate observa o creștere a îmbunătățire considerabilă. Temperaturile cresc în a doua parte a săptămânii, iar până atunci, precipitațiile și norii își vor face simțită prezența. Până în data de 17 aprilie, se anunță maxime în jurul a 13 grade Celsius.

Ulterior, se anunță aceeași medie, dar care va crește cu aproximativ 2 grade. Spre finalul intervalului se anunță revenirea la un regic termic normal, cu maxime de 18-19 grade Celsius, în medie. Minimele vor acea o evoluție similară, media lor fiind în scădere spre 2-3 grade Celsius, în intervalul 16-18 aprilie, apoi în creștere, în diminețile de 20 și 21 aprilie.

Prognoza meteo 15 - 21 aprilie. ANM a anunțat cum va fi vremea săptămâna viitoare
ANM a anunțat cum va fi vremea săptămâna viitoare

Vremea de Florii

  • De Florii, zi specială pentru toți creștinii, vremea va fi frumoasă în București, chiar dacă cerul va fi predominant noros. Maximele zilei se vor încadra între 21 și 18 grade Celsius, iar vântul va sufla în rafale de 25 de kilometri pe oră.
  • La munte, de Florii, cerul va fi parțial noros, gradele din termometre se vor încadra între 11 și un grad Celsius, iar vântul va sufla în rafale de 39 kilometri pe oră.
Prognoza meteo 15 - 21 aprilie. ANM a anunțat cum va fi vremea săptămâna viitoare
În intervalul menționat, vremea se apropie de normalul termic al perioadei în care ne aflăm

Vremea de Paște

  • În București, de Paște, maximele se vor încadra între 18 și 11 grade Celsius, cerul va fi parțial însorit, iar vântul va sufla cu o putere de 17 kilometri pe oră.
  • La munte, temperaturile cresc ușor de Paște. Minimele și maximele se vor încadra între 15 și 17 grade Celsius, iar vântul va sufla cu o intensitate de 17 kilometri pe oră.