News

Prognoza meteo 19 aprilie. Vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Constanța! La munte ninge!

18.04.2019 | 15:44
Prognoza meteo 19 aprilie Vremea in Bucuresti Brasov ClujNapoca si Constanta La munte ninge

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru vineri, 19 aprilie, când cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor, mai accentuate în jumătatea de est a ţării, unde vor fi ploi şi sub formă de aversă, pe arii extinse în cursul zilei şi în restrângere noaptea. În restul teritoriului, ploile vor fi izolate, mai ales după-amiaza.

Așa arată prognoza meteo pentru data de 19 aprilie

Agenția Națională de Meteorologie spune că la munte, la peste 1500 m, vor predomina ninsorile. În special în prima parte a intervalului, vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, cu viteze mai mari pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 11 şi 20 de grade şi vor caracteriza o vreme apropiată de normalul perioadei, doar în vest şi sud-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 şi 7 grade, cu cele mai scăzute în depresiuni, unde vor fi condiţii de brumă.

Vremea în București

La Bucureşti, vineri, vremea se va menţine mai rece decât în mod normal. Cerul va avea înnorări şi mai ales în cursul zilei, temporar va ploua. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade Celsius, iar cea minimă de două grade Celsius.

 

Prognoza meteo 19 aprilie
Prognoza meteo 19 aprilie

Vremea în Brașov

Prognoza meteo de vineri, 19 aprilie, aduce vești nu foarte bune pentru brașoveni. Temperaturile maxime nu vor depăși 12 grade Celsius, pe când cele minime vor scădea până la doar un grad Celsius. Cerul va fi mai mult înnorat, și sunt 25% șanse să plouă.

Prognoza meteo 19 aprilie
Prognoza meteo 19 aprilie

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, soarele ăși face apariția vineri, 19 aprilie. prognoza meteo este una bună, cu temperaturi maxime care ating 18 grade Celsius. Noaptea însă, se face rece, iar temperaturile coboară până la două grade Celsius. Chiar dacă cerul va fi și înnorat parțial, nu va ploua. În schimb, vântul se va înteți până la 24 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 19 aprilie
Prognoza meteo 19 aprilie

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru data de 19 aprilie este una cu vești relativ bune pentru constănțeni. Temperatura maximă va atinge 13 grade Celsius, iar cea minimă nu va scădea sub 5 grade Celsius. Vor fi și câteva averse de ploaie, iar vântul va bate la rafală cu 28 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 19 aprilie
Prognoza meteo 19 aprilie