News

Prognoza meteo 28 iulie! Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și Iași! Unde vor fi temperaturi caniculare!

27.07.2019 | 18:40
Prognoza meteo 28 iulie Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Brasov si Iasi Unde vor fi temperaturi caniculare

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru duminică, 28 iulie! Astfel aflăm că vremea va fi călduroasă, local caniculară și cu disconfort termic ridicat după-amiaza, îndeosebi în regiunile vestice și sudice. În jumătatea de vest a țării și la munte, cu precădere seara și noaptea instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin perioade cu înnorări temporar accentuate, averse și cu caracter torențial.

Vor avea loc și descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil cu aspect de vijelie. Pe suprafețe mici va cădea grindină și se vor acumula cantități de apă importante. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 de grade pe litoral și 37 de grade în Lunca Dunării.

Vremea în București

La Bucureşti, duminică vremea va fi călduroasă, caniculară în orele amiezii, când și disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade.

Prognoza meteo 28 iulie
Prognoza meteo 28 iulie

Vremea în Constanța

Turiștii se vor bucura de o vreme frumoasă, duminică, pe litoral. Temperaturile maxime vor ajunge la 28 de grade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sub 22 de grade Celsius. Cerul va fi puțin înnorat, dar nu va ploua deloc. Vântul va sufla cu 20 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 28 iulie
Prognoza meteo 28 iulie

Vremea în Brașov

Brașovenii se vor bucura de o duminică frumoasă, însorită. Temperaturile maxime vor ajunge la 29 de grade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sub 16 grade Celsius. Sunt șanse doar 4% să plouă, iar vântul va adia cu 13 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 28 iulie
Prognoza meteo 28 iulie

Vremea în Iași

Ieșenii vor avea parte de o duminică foarte călduroasă! Temperaturile maxime vor atinge 24 de grade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sub 18 grade Celsius. Vor fi șanse de doar 2% de ploaie, iar vântul va sufla cu 20 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 28 iulie
Prognoza meteo 28 iulie