News

Prognoza meteo 29 iulie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și Iași! Unde va ploua torențial!

28.07.2019 | 17:00
Prognoza meteo 28 iulie

Meteorologii au emis prognoza meteo valabilă pentru luni, 29 iulie. Astfel, aflăm că temperaturile vor scădea ușor în aproape toată țara. Doar în regiunile estice vremea va rămâne călduroasă. În jumătatea de vest a țării gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat și se va manifesta prin înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Va ploua torențial! Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 și 23 de grade, mai scăzute în depresiuni.

Vremea în București

La Bucureşti, luni, vremea se va răci ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și noaptea, când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 17 grade.

Prognoza meteo 28 iulie
Prognoza meteo 28 iulie

Vremea în Constanța

Turiștii aflați pe litoral vor avea parte de o zi frumoasă, la plajă. Temperaturile maxime vor atinge 28 de grade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sub 21de frade Celsius. Cerul va fi însorit, cu nori răzleți, iar vântul va sufla cu 20 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 28 iulie
Prognoza meteo 28 iulie

Vremea în Brașov

Temperaturile scad în Brașov, astfel încât oamenii vor resimți destul de mult cele câteva grade în minus. Temperaturile maxime vor atinge 23 de grade Celsius, iar cele minime doar 14. Cu toate acestea, cerul va fi mai mult însorit, iar vântul va adia cu 11 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 28 iulie
Prognoza meteo 28 iulie

Vremea în Iași

Ieșenii vor avea parte de un început de săptămână cu temperaturi destul de ridicate. Se vor înregistra 31 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor ajunge la 19 grade Celsius. Sunt șanse slabe de ploaie, iar vântul va sufla cu 17 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 28 iulie
Prognoza meteo 28 iulie