Prognoza meteo de weekend! Vremea schimbă foaia! Revin ploile şi ninsorile

Filon Stan   
in Stirea zilei
03/02/2018, 08:00
Prognoza meteo de weekend! Vremea schimbă foaia! Revin ploile şi ninsorile

ANM a emis o informare meteorologică valabilă de vineri de la ora 22 până sâmbătă, la ora 20. Sunt aşteptate intensificări ale vântului, precipitaţii moderate cantitativ predominant sub formă de ploaie.

Vremea va fi în continuare frumoasă, inclusiv în prima zi de weekend, cu temperaturi în creştere. Maximele se vor încadra între 5 şi 14 grade şi minime între -1 şi 9 grade. Pe parcursul zilei de vineri, cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile vestice şi sud-vestice, unde local va ploua slab.

Prognoza meteo 3-4 februarie. De sâmbătă, revin ploile şi ninsorile

Vântul va sufla tare la munte, mai ales pe creste, unde rafalele vor depăşi 100 km/h şi va avea intensificări temporare, cu viteze în general de 50…55 km/h, în Banat, Crişana, Maramureş şi Transilvania şi pe arii mai restrânse în restul ţării.

În weekend, ploile se vor extinde devenind moderate cantitativ şi cuprinzând jumătatea de vest a ţării, în timp ce la munte vor fi şi lapoviţe sau ninsori. Vântul va avea intensificări. De duminică valorile termice vor marca o scădere. În vestul, centrul şi nordul ţării, cerul va avea înnorări şi, mai ales în cursul zilei, vor fi precipitaţii mixte în zonele joase şi ninsori la munte.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Popa, prima ocazie

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.