News

Prognoza meteo 4 iulie 2019. Cum va fi vremea în București, Constanța, Timișoara și Iași

03.07.2019 | 16:07
Prognoza meteo 4 iulie 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Timisoara si Iasi
Prognoza meteo pentru 4 iulie. Sursa foto: Video Books

Prognoza meteo pentru ziua de 4 iulie 2019 a fost actualizată. Vremea va fi în continuare instabilă din punct de vedere termic, iar ploile vor alterna cu episoadele extrem de călduroase în cele mai multe zone ale țării. Află din rândurile de mai jos câte grade se vor înregistra mâine în marile orașe din România.

Prognoza meteo pentru joi, 4 iulie 2019: Unde plouă, unde va fi extrem de cald?

Pentru o bună parte din țară este menținut codul portocaliu de vijelie emis astăzi de Administrația Națională de Meteorologie. Este vorba despre județele din estul, centrul și sudul teritoriului. Codul portocaliu este valabil în județele din sudul Moldovei, în Muntenia și în Dobrogea, iar în restul țării este valabilă până mâine noaptea o avertizare de ploi de tip cod galben.

Vremea în București

În București temperaturile coboară de la 35 de grade la 29 de grade

Temperaturile vor scădea față de valorile înregistrate miercuri, 3 iulie. Meteorologii anunță cu mai puțin de 6 grade pentru ziua de joi, 4 iulie, adică vor fi maximum 29 de grade Celsius la umbră. Sunt așteptate ploi în special dimineața, între orele 03 și 07, deci bucureștenii care pornesc la drum devreme ar fi bine să își ia o umbrelă.

Vremea în Timișoara

Maxima zilei la Timișoara va fi de 27 de grade

Cerul va fi preponderent înnorat în Banat, iar la Timișoara maxima zilei va fi de 27 de grade. Minima zilei, care se va înregistra după miezul nopții, va fi de 14-15 grade Celsius. Nu sunt excluse ploile în regiunile mai înalte ca relief din județ. Șansele acestora cresc în special seara.

Vremea în Constanța

Constănțenii au parte de o zi noroasă

O zi cu nori la mare, cu șanse foarte mari de ploaie. Temperaturile coboară și în această regiune a țării până la 25-26 de grade Celsius. Umiditatea în aer va fi de 67%, iar vântul va sufla cu o putere de 23 de kilometri la oră.

Vremea în Cluj-Napoca

Soarele se ascunde după nori și la Cluj-Napoca

Și clujenii au parte de o zi cu mai puține grade în termometre. Soarele se va ascunde după nori pe tot parcursul zilei, însă vremea va fi plăcută. Maxima zilei nu va depăși 26 de grade.

Vremea în Brașov

4 iulie, o zi cu 25 de grade la Brașov

Cu un grad mai puțin în Brașov față de Cluj, adică 25 de grade, vremea va fi plăcută mâine în orașul de la poalele Tâmpei. Posibile ploi după amiază sau dimineață.

Vremea în Iași

26 de grade și la Iași, o zi cu posibile ploi

Cer înnorat și în capitala Moldovei mâine. Vor fi 26 de grade în miezul zilei, o temperatură plăcută după zilele cu căldură sufocantă.