News

Prognoza meteo 5 august 2019. Cum va fi vremea în București, Constanța, Timișoara și Cluj Napoca

04.08.2019 | 16:20
Prognoza meteo 5 august 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Timisoara si Cluj Napoca

ANM a actualizat prognoza meteo pentru 5 august 2019. Vremea va fi mohorâtă în majoritatea regiunilor, iar temperaturile se vor apropia de 30 de grade în mai multe zone. Ploile vor continua să cadă în special în zonele de deal și de munte, informează meteorologii. Se menține posibilitatea emiterii unor noi coduri de furtună, avertizări de tip now-casting.

Prognoza meteo pentru luni, 5 august 2019: Aspecte generale ale vremii

Vremea va fi instabilă din punct de vedere termic. Se vor semnala ploi însoțite de desărcări electrice în special în Transilvania, Bucovina și nordul Munteniei. Temperaturile vor fi cuprinse, pe timpul zilei, între 22 și 29 de grade Celsius, la nivel național. Ploile își vor face apariția în special după amiaza.

Vremea în București

prognoza meteo 5 august
Vremea va fi mohorâtă în Capitală

În București vor fi 28 de grade Celsius la umbră, mâine. Minima zilei va fi atinsă după o2:00 dimineața și va fi de 14 grade Celsius. Cerul va fi acoperit de nori mai toată ziua. Din când în când, soarele ne va zâmbi, însă se va furișa repede după norii gri aducători de ploi scurte, de vară.

Vremea în Iași

vremea la iași pe 5 august
Doar 24 de grade mâine, la Iași

La Iași nu vor fi mai mult de 24 de grade. Se anunță un început de săptămână mohorât, cu ploi după-amiaza. Minima zilei va fi de 13 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca

vremea in cluj napoca 5 august
Șanse de ploaie la Cluj

Cu un grad mai mult decât la Iași, adică 25 de grade, clujenii vor avea parte de o zi în care instabilitatea atmosferică poate fi accentuată. Ploile își vor face apariția aici după ora 12:00, iar seara sunt așteptate furtuni serioase. Minima zilei va fi de 14 grade.

Vremea în Brașov

vremea in brasov
22 de grade sunt anunțate la Brașov

22 de grade la Brașov mâine. Meteorologii anunță o zi noroasă, în care se pot produce ploi intense, dar de scurtă durată. Minima zilei în județul de munte va fi de 12 grade Celsius.

Prognoza meteo 5 august în Timișoara

timisoara maine din punct de vedere meteorologic
28 de grade la Timișoara

Timișorenii au parte de o zi plăcută de vară, cu 28 de grade Celsius în miezul zilei. Prognoza meteo pentru 5 august arată că temperatura va mai scădea după lăsatul soarelui, iar seara, local, apar ploile. Minima zilei va fi de 14 grade.

Prognoza meteo 5 august în Constanța

prognoza meteo 5 august vremea la constanța
26 de grade se anunță la Constanța

Norii nu se duc de la mare, după ce aici  au făcut ravagii sâmbătă, 3 august. Vremea pe 5 august în Constanța va fi instabilă, cu 26 de grade Celsius în timpul zilei. Minima pe litoralul românesc va fi de 17 grade Celsius.