News

Prognoza meteo 5 iulie 2019. Cum va fi vremea în București, Timișoara, Constanța și Cluj Napoca

04.07.2019 | 15:34
Prognoza meteo 5 iulie 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Timisoara Constanta si Cluj Napoca

ANM a actualizat prognoza meteo pentru vineri, 5 iulie 2019. Vremea se anunță în limitele normale acestei perioade. Temperaturile vor fi apropiate de cele obișnuite pentru începutul lunii lui Cuptor, ba chiar în unele zone ale țării vor scădea. Nu sunt excluse nici ploile în special în zonele de deal și de munte, după amiaza.

Prognoza meteo pentru 5 iulie 2019 pentru marile orașe

Ploile își vor face de cap în Muntenia mâine. Ele se restrâng, dacă vorbim despre situația averselor la nivel național. Sunt anunțate averse după amiază în București, Brașov, Târgoviște, Ploiești și Pitești cu precădere, orașe în care temperaturile se vor situa între 29 și 31 de grade Celsius. Iată prognoza pentru principalele orașe!

Vremea în București

Bucureștenii nu scapă de ploi

În București, pe 5 iulie 2019 vor 29 de grade Celsius și va fi o zi destul de răcoroasă în special seara. Disconfortul termic nu va fi la fel de accentuate ca în primele zile ale săptămânii, însă la soare, temperatura va fi resimțită ca 32-33 de grade Celsius. Vântul va sufla mâine cu o viteză de doar 13 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj Napoca

Clujenii au parte de o zi în care soarele se va juca cu norii pe cer. Sursa foto: transylvanicam.com

În Cluj Napoca, vremea va fi plăcută și normală pentru această perioadă a anului. Vor fi cu un grad mai puțin decât la București, și anume 28 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult înnorat în această zi, iar șansele de ploaie vor fi ceva mai măricele în special după ora 16, conform actualizării meteorologilor.

Vremea în Brașov

Ploi și la Brașov, mâine. Sursa foto: Video Brooks

Temperaturile vor scădea simțitor la Brașov, unde se vor înregistra aproximativ 26 de grade. Și aici sunt așteptate ploile, care ar putea să țină de dimineața până seara. Noaptea vor fi doar 14 grade, iar vântul va sufla cu o putere de 10 kilometri la oră.

Vremea în Constanța

Vreme frumoasă și la Constanța. Sursa foto: Airlines-Airports

Turiștii aflați la mare sunt cei mai curioși cum începe weekend-ul din punct de vedere meteorologic. Cerul va fi mai mult noros, însă vremea va fi bună pentru plajă. Vor fi 27 de grade Celsius, iar seara e posibil să apară ploi de scurtă durată.

Vremea în Iași

Cerul Iașiului va fi acoperit de nori mai toată ziua. Sursa foto: Fiveprime

Temperaturile se apropie de 30 de grade la Iași și se vor situa între 27 și 29 în miezul zilei. Soarele se va ascunde după nori pe tot parcursul zilei, însă va fi un interval (14-16) când va străluci puternic.

Vremea în Timișoara

În Timișoara mâine vor fi 30 de grade, iar seara temperaturile vor fi bune pentru plimbare. Sursa foto: ROLF LANGE

Cel mai cald va fi la Timișoara, unde se vor înregistra între 31 și 32 de grade, valori termice în ușoară creștere față de ziua de joi, când termometrele indicau la prânz doar 26-27 de grade.