Prognoza meteo 6 ianuarie. Vremea rămâne frumoasă în sud. În rest, pot fi semnalate fulguieli

vremea, prognoza meteo, 6 ianuarie,

Vă prezentăm prognoza meteo 6 ianuarie. Vremea se menţine caldă în sud-vest. În Bucureşti vor fi 8 grade Celsius.

În sud şi în sud-vest vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii februarie, în timp ce în restul ţării temperaturile vor fi apropiate de mediilor multianuale; maximele se vor încadra între 0 grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi 9 grade în sudul extrem, iar minimele, vor fi de la -11 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali până la 2...4 grade pe litoral şi în Dealurile Banatului.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord-nord-est unde doar izolat vor mai fi posibile fulguieli, iar noaptea în regiunile sud-vestice unde vor fi precipitaţii slabe, predominant ploi.

Prognoza meteo 6 ianuarie. În Bucureşti vor fi 8 grade Celsius

Vântul se va intensifica în cursul nopţii în sud-vest, cu viteze mai mari, peste 50...60 km/h, în sudul Banatului şi la munte, cu rafale pe creste de peste 75...80 km/h. Local dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă.

În Bucureşti, vremea va fi uşor mai caldă decât normal cu maxime de 7...8 grade si minime de -2...-1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Vor fi condiţii de ceaţă dimineaţa şi noaptea.