News

Prognoza meteo 6 iulie 2019. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Iași și Cluj Napoca

05.07.2019 | 15:17
Prognoza meteo 6 iulie 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Brasov Constanta Iasi si Cluj Napoca

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru prima zi de weekend, 6 iulie 2019. Vremea se anunță frumoasă și călduroasă. În toate regiunile țării temperaturile vor fi ridicate. În București se vor înregistra 31 de grade Celsius, iar la polul opus cea mai scăzută temperatură se va înregistra în Iași și Brașov, de 26 de grade Celsius.

Prognoza meteo 6 iulie 2019. Câte grade se vor înregistra în marile orașe

Meteorologii anunță că vremea se va menține în continuare călduroasă, pe alocuri caniculară. Disconfortul termic va fi accentuat, iar ploile se vor înregistra pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 – 29 de grade în Muntenia și transilvania, 27 – 31 de grade în Banat și Crișana, 29 – 34 de grade Oltenia, Muntenia și Dobrogea. În Moldova se vor înregistra 26 – 31 de grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București, sâmbătă, 6 iulie 2019
Sursa foto: accuweather.com

În Capitală vremea se va menține în continuare călduroasă. Sâmbătă, 6 iulie 2019, mercurul va urca în termometre până la 31 de grade Celsius. Prin urmare, se anunță o zi foarte călduroasă. Șansele de precipitații sunt foarte mici, inexistente chiar. Disconfortul termic va fi accentuat la fel ca zilele trecute. Vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov, sâmbătă, 6 iulie 2019
Sursa foto: accuweather.com

Brașovenii vor avea o zi de sâmbătă foarte frumoasă. Temperatura maximă se va înregistra în jurul valorii de 26 de grade Celsius. Spre seraă sunt așteptate acerse torențiale, descărcări electrice și furtuni. Vântul va sufla slab până la moderat, dar se va intensifica în timpul furtunilor.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța, sâmbătă, 6 iulie 2019
Sursa foto: accuweather.com

Românii care vor să-și petreacă weekend-ul pe litoral vor avea parte de vreme foarte frumoasă și plăcută. Cerul va fi însorit în cea mai mare parte a zilei. Temperatura maximă se va înregistra în jurul valorii de 27 de grade Celsius. După-amiază sunt așteptate ploi și descărcări electrice. Pe timpul nopții temperatura va scădea până la 21 de grade Celsius.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași, sâmbătă, 6 iulie 2019
Sursa foto: accuweather.com

Ieșenii vor avea parte de o zi de sâmbătă foarte frumoasă și plăcută. Temperatura maximă se va înregistra în intervalul 25-26 de grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat. Cerul va fi senin și însorit în cea mai mare parte a zilei. După-amiază s-ar putea să plouă, dar spre seară cerul se va lumina și temperatura va urca din nou în termometre.

Vremea în Cluj – Napoca

Vremea în Cluj - Napoca
Vremea în Cluj – Napoca, sâmbătă, 6 iulie 2019
Sursa foto: accuweather.com

În Cluj – Napoca sunt așteptate averse cu caracter torențial, tunete și fulgere în prima parte a zilei. Soarele își va face simțită prezența după-amiază și mercurul va urca în termometre până la 27 de grade Celsius. Pe parcursul nopții temperatura se va înregistra în jurul valorii de 15 grade, iar cerul se va însenina.