News

Prognoza meteo actualizată! ANM anunță cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai

19.04.2019 | 22:21
Prognoza meteo actualizata ANM anunta cum va fi vremea de Paste si de 1 Mai
ADVERTISEMENT

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo extinsă pe durata a patru săptămâni, iar veștile sunt îmbucurătoare. În următoarele zile,temperaturile se vor situa în jurul valorilor normale pentru această perioadă a anului, pe întreg teritoriul țării.

Cum va fi vremea de Paște

Finalul lunii aprilie aduce vești bune pentru români. În această perioadă, temperatura aerului va înregistra valori chiar mai ridicate față de normalul acestui interval. Excepție vor face doar zonele din sud-estul țării, unde valorile termice vor atinge normalul perioadei în care ne aflăm.  Cantitățile de precipitații se vor apropia în general  de cele normale, cu posibilitatea unui deficit local în regiunile sudice și sud-estice.

ADVERTISEMENT

În ziua de Paște vom avea parte de o vreme la fel de  prietenoasă, temperaturile depășind pe alocuri pragul normal pentru această perioadă, mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. De asemenea, nivelul precipitațiilor se anunță deficitar, de-a lungul întregii țări.Temperatura medie a aerului se va situa  în jurul valorilor normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de pragul normal pentru perioada în care ne aflăm. În Capitală, vom întâmpina sărbătorile pascale cu temperaturi care se vor situa între 11 ți 18 grade Celsius.

1 Mai ne aduce vreme bună, în cea mai mare parte a țării
1 Mai ne aduce vreme bună, în cea mai mare parte a țării

Ziua de 1 Mai aduce vești bune

În ceea ce privește primele zile ale lunii mai, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații se anunță deficitare în cea mai mare parte a teritoriului, astfel că vom scăpa în sfârșit de ploi.

ADVERTISEMENT

De 1 mai, veștile se anunță la fel de bune, astfel că vom avea parte de o minivacanță în care ne vom putea distra pe cinste. Ziua Muncii ne va aduce vreme caldă. Astfel, în Capitală, valorile termice se vor încadra între 17 și 21 de grade Celsius. Nici restul țării nu va face excepție, temperaturile depășind chiar nivelul normal pentru această perioadă.