News

Prognoza meteo azi, 21 iunie. Cum este vremea în București, Constanța, Brașov și Iași! Unde va lovi furtuna!

20.06.2019 | 15:54
Prognoza meteo azi 21 iunie Cum este vremea in Bucuresti Constanta Brasov si Iasi Unde va lovi furtuna

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru vineri, 21 iunie. Astfel, aflăm că vremea va fi în continuare călduroasă, cu disconfort termic ridicat în majoritatea regiunilor, dar va și ploua destul de puternic în mai multe zone din țară. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși și el pragul critic de 80 de unități cu precădere în zonele de câmpie, unde căldura va fi și mai greu de suportat.

Cerul va fi variabil, iar mai ales după-amiaza și seara vor fi perioade cu înnorări, averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină, în zonele de deal și de munte și local în restul teritoriului, cu o probabilitate mai mare în nord-vest, est și sud-est. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 32 de grade, iar cele minime între 12 și 24 de grade.

Vremea în București

Vremea va fi în continuare călduroasă, iar disconfortul termic ridicat. Temperatura maximă va fi de 31 de grade, iar cea minimă de 18 grade. Cerul va fi variabil, însă după orele prânzului va crește probabilitatea pentru fenomene specifice instabilității atmosferice, respectiv înnorări, averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și condiții de grindină.

Prognoza meteo 21 iunie
Prognoza meteo 21 iunie

Vremea în Constanța

Constănțenii se vor bucura de o zi foarte înorită, iar temperaturile maxime vor atinge 29 de grade Celsius, pe când cele minime nu vor scădea sub 22 de grade Celsius. Cu toate acestea, sunt 25% șanse de precipitații, iar vântul va adia cu 18 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 21 iunie
Prognoza meteo 21 iunie

Vremea în Brașov

Brașovenii vor avea parte de o prognoză meteo nu foarte favorabilă, pe 21 iunie. Chiar dacă cerul va fi cât de cât însorit, sunt șanse de 51% să plouă și chiar să se formeze nori de furtună! Temperaturile maxime vor atinge 26 de grade Celsius, iar cele minime vor atinge 15 grade Celsius.

Prognoza meteo 21 iunie
Prognoza meteo 21 iunie

Vremea în Iași

În Iași, vor fi 30 de grade Celsius, pe când temperaturile minime nu vpr scădea sub 19 grade Celsius. Cu toate acestea, meteorologii spun că sunt 60% șanse ploi și chiar de furtuni! Vântul va adia cu 15 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 21 iunie
Prognoza meteo 21 iunie