PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
04/08/2016, 00:04
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice diurne vor creşte în cea mai mare parte a ţării. Joi, în Dobrogea şi în zona montană sunt aşteptate averse şi descărcări electrice. În Bucureşti temperatura maximă va fi de 32 de grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice diurne vor creşte în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade in nord-estul Transilvaniei si 33 de grade in sudul tarii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zona montană şi în Dobrogea, unde doar pe arii restrânse vor fi averse slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în cursul zilei, în sud-est.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×