News

Prognoza meteo de joi, 3 octombrie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Iași și Brașov. Unde va ploua

02.10.2019 | 17:18
Prognoza meteo de joi 3 octombrie Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Iasi si Brasov Unde va ploua
ADVERTISEMENT

Agenția Natională e Meteorologie a emis prognoza meteo valabilă pentru data de 3 octombrie. Astfel, aflăm că vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe spații mici vijelii. În Carpații Orientali, trecător vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime vor marca o scădere semnificativă față de ziua anterioară în jumătatea nord-vestică a teritoriului, unde se vor situa, în general, între 15 și 25 de grade.

Vremea în București

Cerul, variabil ziua, se va înnora treptat și începând cu orele serii vor fi perioade în care se vor semnala averse, ce pot avea și caracter torențial și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în timpul ploilor, când este posibil sa ia aspect de vijelie. Temperatura maximă de 29…30 de grade va fi în continuare cu mult mai ridicată decât cea normală pentru această dată, iar cea minimă se va situa în jur de 14 grade.

ADVERTISEMENT
Prognoza meteo 3 octombrie
Prognoza meteo 3 octombrie

Vremea în Constanța

La Constanța, cerul va fi însorit în prima parte a zilei, când se vor înregistra 26 de grade Celsius. Mai spre seară, temperaturile vor scădea până la 16 grade Celsius, iar norii vor aduce ploaie. Sunt șanse de 65% să plouă în a doua parte a zilei, iar vântul va sufla cu 20 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 3 octombrie
Prognoza meteo 3 octombrie

Vremea în Brașov

Brșovenii vor avea parte de o zi tipică de toamnă. Se vor înregistra, totuși, 26 de grade Celsius, dar va ploua sau se poate forma chiar și o furtună. Spre seară, temperaturile vor scădea până la 7 grade Celsius și va ploua liniștit. Vântul va adia cu 9 kilometri pe oră.

ADVERTISEMENT
Prognoza meteo 3 octombrie
Prognoza meteo 3 octombrie

Vremea în Iași

Se anunță o zi destul de mohorâtă și la Iași, unde va ploua atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Temperaturile maxime vor atinge 26 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea sub 7 grade Celsius. Vântul va sula cu 17 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 3 octombrie
Prognoza meteo 3 octombrie