News

Prognoza meteo de marți, 10 septembrie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și Iași. Unde va fi cel mai cald

09.09.2019 | 17:58
Prognoza meteo de marti 10 septembrie Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Brasov si Iasi Unde va fi cel mai cald

ANM a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 10 septembrie. Astfel, aflăm că vremea va fi în general frumoasă. Cerul va avea înnorări trecătoare în nord-vestul țării și în zona de munte, unde după-amiază izolat va ploua slab, iar în restul teritoriului va fi variabil, mai mult senin. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade Celsius. Așadar, toamna calendaristică a început, dar vara parcă nu se lasă dusă, spre bucuria tuturor.

Vremea în București

Vremea se va menține caldă și va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27 de grade, iar cea minimă de 13 grade Celsius. Vântul va sufla cu 11 kilometri pe oră și sunt șanse extrem de scăzute de ploaie.

Prognoza meteo 10 septembrie
Prognoza meteo 10 septembrie

Vremea în Constanța

Se anunță o vreme frumoasă pe litoral, unde temperaturile vor atinge 26 de grade Celsius, iar seara acestea vor coborâ doar până la 21 de grade Celsius. Așadar zilele frumoase de plajă nu se lasă duse, spre bucuria turiștilor. Cerul va fi parțial însorit, iar vântul va sufla cu 18 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 10 septembrie
Prognoza meteo 10 septembrie

Vremea în Brașov

Brașovenii au parte de o zi frumoasă, călduroasă. Cerul va fi parțial însorit, însă nu sunt șanse de ploaie. Temperaturile maxime vor atinge 24 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 8 grade Celsius, iar vântul va adia cu 7 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 10 septembrie
Prognoza meteo 10 septembrie

Vremea în Iași

Ieșenii se vor bucura și ei de o zi frumoasă de toamnă. Cerul va fi însorit, iar temperaturile maxime vor ajunge la 28 de grade Celsius, pe când cele minime nu vor coborâ mai jos de 12 grade Celsius. Sunt șanse zerode precipitații, iar vântul va adia cu 11 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 10 septembrie
Prognoza meteo 10 septembrie