News

Prognoza meteo de vineri, 13 septembrie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și Iași. Ce se întâmplă pe litoral

12.09.2019 | 14:02
Prognoza meteo 13 septembrie. Sursa foto: antena1.ro

ANM a emis prognoza meteo pentru data de 13 septembrie. Astfel, aflăm că vremea va fi frumoasă în aproape toată țara, doar la munte cerul va fi mai mult noros şi vor cădea averse de ploaie însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat în Dobrogea, Oltenia, Muntenia și Moldova și mai mult slab în regiunile intracarpatice, iar temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 28 de grade Celsius.

 Vremea în București

Bucureștenii se vor bucura de o zi frumoasă de vineri, 13 septembrie. Prognoza meteo arată vă cerul va fi însorit, iar șansele de ploaie sunt extrem de mici. Temperaturile maxime vor atinge 29 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până a 10  grade Celsius. Vântul va sufla cu 9 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 13 septembrie
Prognoza meteo 13 septembrie

Vremea în Constanța

La malul mării, vremea continuă să fie forte frumoasă. Temperaturile maxime vor atinge 26 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea doar până la 17 grade Celsius. Cerul va fi însorit, cu zero șanse de ploaie, iar vântul va sufla cu 18 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 13 septembrie
Prognoza meteo 13 septembrie

Vremea în Brașov

Și la munte va fi vreme frumoasă. În Brașov, temperaturile maxime vor atinge 25 de grade Celsius, însă cele minime vor coborâ până la 8 grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit, iar șansele de precipitații sunt zero, pe când adia va sufla cu 6 kilomtri pe oră.

Prognoza meteo 13 septembrie
Prognoza meteo 13 septembrie

Vremea în Iași

Ieșenii vor avea parte de o zi frumoasă, cu un cer parțial însprit, dar cu zero șanse de precipitații. Temperaturile maxime vor atinge 28 de grade Celsius, iar cele minime vor coborâ până la 15 grade Celsius. Vântul va sufla în Iași cu 9 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 13 septembrie
Prognoza meteo 13 septembrie