News

Prognoza meteo de vineri, 6 septembrie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și Iași. Cum e vremea pe litoral

05.09.2019 | 15:30
Prognoza meteo de vineri 6 septembrie Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Brasov si Iasi Cum e vremea pe litoral

Meteorologii au emis prognoza meteo valabilă pentru ziua de vineri, 6 septembrie. Astfel, aflăm că vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și descărcări electrice, ziua, pe arii restrânse, cu precădere în zona montană și deluroasă, iar noaptea, izolat în regiunile vestice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade.

Vremea în București

În Bucureşti, vineri, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo 6 septembrie
Prognoza meteo 6 septembrie

Vremea în Constanța

Turiștii aflați pe litoral încă se bucură de vremea frumoasă, chiar ideală pentru plajă. Vineri, cerul este însorit, iar temperaturile maxime vor atinge 26 de grade Celsius, pe când cele minime nu vor scădea sub 19 grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 kilometri pe oră și nu sunt șanse de ploaie.

Prognoza meteo 6 septembrie
Prognoza meteo 6 septembrie

Vremea în Brașov

În Brașov, vremea va fi capricioasă. Cerul va fi mai mult înnorat, iar ploile își vor face apariția. Sunt șanse reale ca norii respectivi să aducă și o furtună. Temperaturile maxime vor atinge 25 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 10 grade Celsius.

Prognoza meteo 6 septembrie
Prognoza meteo 6 septembrie

Vremea în Iași

În Iași, vremea va fi mohorâtă. Temperaturile maxime vor atinge 26 de grade Celsius, dar cerul va fi mai mult înnorat și este posibil să se strângă nori de furtună. Temperaturile minime vor scădea până la 10 grade Celsius, iar vântul va sufla cu 9 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 6 septembrie
Prognoza meteo 6 septembrie