News

Prognoza meteo de Ziua Națională, actualizată de ANM. Se anunță lapoviță și ninsoare în București

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza de Ziua Națională. Din păcate, în București vremea va fi una mohorâtă, cu ploaie, lapoviță și ninsoare.
01.12.2022 | 09:17
Prognoza meteo de Ziua Nationala actualizata de ANM Se anunta lapovita si ninsoare in Bucuresti
ANM a actualizat prognoza pentru Ziua Națională. Lapoviță și ninsoare în București. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Joi dimineață, cu doar câteva ore până la parada miliară de Ziua Națională, specialiștii de la ANM au actualizat prognoza meteo pentru Capitală și Alba Iulia.

ANM a actualizat prognoza pentru Ziua Națională. Lapoviță și ninsoare în București

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, veștile nu sunt deloc bune pentru zona Bucureștiului.

ADVERTISEMENT

Site-ul ANM anunță o nouă zi cu nebulozitate. Încă de dimineață, cerul fi noros și vor fi precipitații mixte: ploaie lapoviță și ninsoare.

În plus, din cauza valorile termice modeste, sunt condiții de polei vânt. Temperatura maximă nu va depăși 2 grade Celsius.

ADVERTISEMENT

Prognoza meteo specială de 1 decembrie pentru Capitală a fost emisă de ANM pentru intervalul 1 decembrie, ora 8:00 – 2 decembrie, ora 8.00.

”Nebulozitatea va fi persistentă și vor fi precipitații mixte – ploaie, iar temporar lapoviță și ninsoare. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în timpul zilei, când va atinge viteze de 40…50 km/h.

ADVERTISEMENT

Temperatura nu va avea variații semnificative pe parcursul intervalului, astfel că maxima se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar minima va fi de 0…1 grad”, anunță ANM, în prognoza specială.

Cum va fi vremea în orașul Marii Uniri, Alba Iulia

În ceea ce privește orașul Marii Uniri, Alba Iulia, vremea de aici se anunță ceva mai bună.

Deși pe parcursul zilei și aici se anunță cer noros, șansele de precipitații sunt foarte reduse, astfel că oamenii pot participa fără umbrele la parada militară.

ADVERTISEMENT

Doar ceața va pune probleme de vizibilitate. Ploile își vor face simțită prezența abia seara și noaptea, se arată în mesajul celor de la ANM.

”Pe parcursul zilei cerul va fi temporar noros, însă dimineţa vor fi condiţii de ceaţă. Seara şi noaptea cerul va deveni noros şi se vor semnala precipitaţii slabe predominant sub formă de ploaie.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade”, anunţă meteorologii, în prognoza specială.

ADVERTISEMENT