News

Prognoza meteo din bătrâni pentru luna decembrie 2022, cu Voropchievici. Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat prognoza meteo din bătrâni pentru luna decembrie, vorbind de primele ninsori.
27.11.2022 | 12:55
Prognoza meteo din batrani pentru luna decembrie 2022 cu Voropchievici Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion
Vremea de Crăciun, potrivit numerologului. Foto: A3
ADVERTISEMENT

Comparativ cu meteorologii, care se bazează pe știință pentru a prezice vremea, numerologul Mihai Voropchievici se folosește de numere pentru a determina cum va fi vremea de Crăciun sau Revelion.

Prognoza meteo din bătrâni decembrie 2022

Așadar, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Voropchievici i-a anunțat pe români ce spune prognoza meteo din bătrâni pentru luna decembrie a acestui an.

ADVERTISEMENT

Pentru început, în primele cinci zile ale lunii decembrie, în perioada 1-5 decembrie, se anunță frig, însă ”nu chiar atât de frig”.

Prima zăpadă vine pe 6 decembrie, potrivit numerologului, însă veștile sunt puțin proaste după 7 decembrie. Asta, pentru că în perioada 7-17 decembrie va fi un ger mare, urmat de un ”nor” în 18 decembrie.

ADVERTISEMENT

Gerul se întoarce în perioada 21-30 decembrie, așadar de Crăciun nu se știe dacă va ninge, sau nu. Cert e că de Moș Nicolae va ninge. ”Pe 30 şi 31 decembrie, va fi ger”, a precizat numerologul Mihai Voropchievici.

Cât despre meteorologi, aceștia se feresc să ofere prognoze pe termen foarte lung, pentru că vremea e mereu schimbătoare.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, meteorologii ANM au transmis că luna decembrie va fi lipsită de precipitații (ploi sau ninsori) și temperaturile se vor încadra într-o medie de 0-2 grade Celsius. Vor exista, desigur, excepții în special la munte unde va ninge și temperaturile pot să scadă la sub minus 2 grade Celsius.

De altfel, meteorologii europeni vorbeau despre o iarnă blândă în Europa, cu mici excepții. Mai mult, nivelul de ninsori va fi scăzut. Acest lucru ar putea să fie rău pentru că aduce geruri.

ADVERTISEMENT

”Ne așteptăm la un strat mai mic de zăpadă, în majoritatea țării, excepție făcând sud-vestul țării unde ne așteptăm la valori normale. Ne așteptăm ca temperaturile să fie peste medie la nivelul întregii țării, ușor mai ridicate, ceea ce favorizează formarea de precipitații sub formă lichidă”, a explicat cercetătorul George Gârbacea.

ADVERTISEMENT