News
notix pixel id

Prognoza meteo duminică, 11 august. Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și Iași. Unde vor fi 38 de grade Celsius!

10.08.2019 | 17:59
Prognoza meteo 11 august

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru duminică, 11 august! Așadar, vremea se va menține călduroasă, iar în orele amiezii în zonele de câmpie și de podiș va fi caniculară, disconfortul termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și ușor va depăși pragul critic de 80 de unități.

Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade pe litoral și 37, cu totul izolat, posibil 38 de grade în vestul și în sudul Olteniei, iar cele minime între 11 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest. ANM a emis și o avertizare cod galben de caniculă pentru zilele următoare, când temperaturile resimțite vor fi chiar și de 44 de grade Celsius!

Prognoza meteo pentru București

Vremea călduroasă, caniculară după-amiaza va persista, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă va fi de 32 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 18 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

Prognoza meteo 11 august
Prognoza meteo 11 august

Prognoza meteo în Constanța

Constănâenii de vor bucura de o zi foarte frumoasă, din punct de vedere meteorologic. Temperaturile maxime vor ajunge la 28 de grade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sub 21 de grade Celsius. Cerul va fi senin, iar soarele îi va bucura pe turiștii aflați pe litoral. Vântul va sufla cu 22 de grade Celsius.

Prognoza meteo 11 august
Prognoza meteo 11 august

Prognoza meteo pentru Brașov

Brașovenii se vor bucura de o zi superbă, însorită. Temperaturile vor atinge 31 de grade Celsius, iar noaptea acestea vor scădea până la 17 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul va adua cu 11 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 11 august
Prognoza meteo 11 august

Prognoza meteo pentru Iași

Temperaturi foarte ridicate se vor înregistra și în Iași, unde cerul va fi parțial însprit. Se vor înregistra 32 de grade Celsius, iar minimele nu vor scădea sub 20 de grade Celsius. Sunt 5% șanse de precipitașii, iar vântul va sufla cu 13 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 11 august
Prognoza meteo 11 august
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri