News

Prognoza meteo duminică, 12 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov. Scăpăm de ploi

11.05.2019 | 21:44
Prognoza meteo duminica 12 mai Cum va fi vremea in Bucuresti Iasi Constanta Cluj sau Brasov Scapam de ploi
Duminică vom avea parte de vreme frumoasă, în Capitală și în cea mai mare parte a țării. Sursa foto: București FM

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru ziua de duminică, 12 mai, iar veștile sunt îmbucurătoare. Ultima zi de weekend ne aduce vreme foarte plăcută,în cea mai mare parte a țării, mai ales că soarele își face din nou simțită prezența.

Cum va fi vremea duminică, 12 mai

Ziua de duminică va aduce temperaturi ridicate, în cea mai mare parte a teritoriului, acestea depășind chiar pragul normal pentru intervalul în care ne aflăm. Ne vom putea bucura de un sfârșit de weekend cu soare și cer senin.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse  între 16 și 21 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia și 19-24 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu valori ceva mai   scăzute  în partea de sud a  litoralului, pe fondul influenței termice moderatoare a Mării Negre.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

Duminică, ne așteaptă vreme frumoasă în  Capitală, cu cer parțial noros și  șanse minime să apară  stropi de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat, cu viteze de 16 km/h. Temperaturile se vor situa în jurul valorilor de 10 și 23 de grade Celsius.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Ieșenii vor avea parte de o vreme prietenoasă pe toată durata zilei, cu temperaturi cuprinse între 9 și 22 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de 10 km/h. În ceea ce privește umiditatea, aceasta va atinge pragul de 51%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, ziua se anunță perfectă pentru această perioadă, cu cer parțial noros, și  șanse minime de precipitații. Vântul va sufla cu o viteză de 18 km/h, iar valorile termice se vor situa între 10 și 17 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 79%.

 

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj
Vremea în Cluj

Clujenii vor avea parte de un cer parțial noros, cu temperaturi cuprinse între 9 și 22 grade Celsius. Nu este exclus să apară și câțiva stropi de ploaie, însă pe arii restrânse. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 14 km/h.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov, cerul va fi parțial noros,  existând șanse să apară și câțiva stropi de ploaie. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 11 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa în jurul valorilor de 7 și 20 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 57%.